8 pientä lettua 2 dl kaurajauhoja (tai 4 dl kaurahiutaleita, jotka jauhat hienoksi jauhoksi)1 banaani3 kananmunaa1 dl maitoa2 rkl rapsiöljyä2 tl leivinjauhetta 1 rkl hunajaaRipaus suolaa
Valmistus: 1. Jos sinulla ei ole kaurajauhoja, jauha kaurahiutaleet hienoksi jauhoksi joko monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa.2. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna lettutaikinan turvota noin 20 minuuttia.3. Paista keskilämmöllä kunnes letut ovat kauniin ruskeita. Tarjoile letut hedelmien ja marjojen kanssa!
Terveelliset kauraletut
Nauti terveellisistä ja herkullisista letuista, valmistettu kaurajauhosta ja banaanista. Yksinkertainen ja terveellinen resepti meiltä Cerveralta! Tarjoile letut tuoreiden hedelmien ja marjojen kera, niin saat erittäin terveellisen ja maukkaan aamiaisen tai brunssin. Meiltä Cerveralta löydät kaiken tarvitsemasi onnistuneiden lettujen valmistukseen, paistinpannuista keittiövälineisiin ja resepteihin.
Ainekset
8 pientä lettua
2 dl kaurajauhoja (tai 4 dl kaurahiutaleita, jotka jauhat hienoksi jauhoksi)
1 banaani
3 kananmunaa
1 dl maitoa
2 rkl rapsiöljyä
2 tl leivinjauhetta
1 rkl hunajaa
Ripaus suolaa
Valmistus:
1. Jos sinulla ei ole kaurajauhoja, jauha kaurahiutaleet hienoksi jauhoksi joko monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa.
2. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna lettutaikinan turvota noin 20 minuuttia.
3. Paista keskilämmöllä kunnes letut ovat kauniin ruskeita. Tarjoile letut hedelmien ja marjojen kanssa!