/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

0

Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin.

Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.

Artisan 6000MCT Santoku -veitsi 14 cm

Artisan 6000MCT Santoku -veitsi 14 cm

Miyabi
Miyabi Artisan 6000MCT Santoku -veitsi 14 cm
Miyabi Artisan 6000MCT Santoku -veitsi 14 cm
Miyabi Artisan 6000MCT Santoku -veitsi 14 cm
Miyabi Artisan 6000MCT Santoku -veitsi 14 cm
Miyabi Artisan 6000MCT Santoku -veitsi 14 cm
Miyabi Artisan 6000MCT Santoku -veitsi 14 cm
157.50 €237.89 €
Saatavilla - toimitus heti
Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
100 päivän palautusoikeus
100 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus 2-5 päivää
Nopea toimitus 2-5 päivää
Osta nyt, maksa myöhemmin
Osta nyt, maksa myöhemmin

Tuotekuvaus

Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin.

Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
108023
Tuotemerkki:
Miyabi
Materiaalit:
Cryodur®-karkaistu ydin MC63 (Micro Carbide) -jauheterästä, ruostumaton teräs, pakkapuu
Leveys:
2 cm
Korkeus:
4 cm
Konepesua kestävä:
Ei
Kestää pakastinta:
Ei
Kestää mikroaaltouunia:
Ei
Paino:
0.345 kg
Värispesifikaatio:
Puu

Tuotekuvaus

Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin.

Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
108023
Tuotemerkki:
Miyabi
Materiaalit:
Cryodur®-karkaistu ydin MC63 (Micro Carbide) -jauheterästä, ruostumaton teräs, pakkapuu
Leveys:
2 cm
Korkeus:
4 cm
Konepesua kestävä:
Ei
Kestää pakastinta:
Ei
Kestää mikroaaltouunia:
Ei
Paino:
0.345 kg
Värispesifikaatio:
Puu