Perkolaattorit

Perkolaattori on klassinen kahvinkeitin, joka valmistaa vieläkin lähes parasta kahvia ja luo ihanaa tunnelmaa kahvihetkeen. Alunperin jo 1800-luvulla keksityt perkolaattorit ovat erittäin kestäviä myös jokapäiväisessä käytössä.
Perkolaattorit
0 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät

Perkolaattori

Perkolaattori on kahvinkeitin, joka näyttää termoskannulta. Perkolaattoria on käytetty jo 1800-luvun alusta alkaen ja tänä päivänä moni haluaa sellaisen tavallisen kahvinkeittimen sijaan. Perkolaattorilla valmistat hyvää kahvia, joka säilyy lämpimänä pitkään.
Perkolaattoria kutsutaan myös nimellä pulputuspannu.
Perkolaattorikeittimen keksi ranskalainen Laurens vuonna 1818, mutta amerikkalainen James H. Nelson haki sille patentin vuonna 1865.

Kuinka perkolaattori toimii?

Perkolaattorikeittimessä vesi kulkee suodattimen läpi useita kertoja, kunnes vesi saavuttaa kiehumislämpötilan.
Kun vesi on saavuttanut kiehumislämpötilan, termostaatti pitää huolta, että kahvi ei ylikuumene tai virta katkeaa automaattisesti. Kun kahvi on valmis, syttyy yleensä valo. Kahvin valmistuksen korkeassa lämpötilassa ja perkolaattorin termosmaisen suunnittelun ansiosta kahvi pysyy lämpimänä pitkään.

Kuinka perkolaattoria käytetään?

Keitä kahvi perkolaattorilla:

1. Irrota kansi, kahvisäiliö sekä siivilä ja putki.
2. Kaada vettä. Perkolaattorista näet, kuinka paljon vettä sinun tulee kaataa.
3. Aseta putki ja kahvisäiliö paikoilleen sinne missä ne olivat ennen niiden poistamista.
4. Lisää jauhettu kahvi.
5. Aseta kestosiivilä säiliön päälle ja kansi perkolaattorikannun päälle.
6. Kytke perkolaattori päälle.
7. Anna perkolaattorin tehdä työnsä. Kun valo syttyy palamaan, kahvi on valmista.

Millaista kahvia perkolaattorissa pitäisi olla?

Voit käyttää pannujauhatuskahvia, suodatinkahvia tai karkeaksi jauhettua prezzo -kahvia. Parasta on, kuten tavallista, testata eri vaihtoehtoja.

Kuinka paljon kahvijauhetta perkolaattoriin?

Vihje on yleensä, että yksi ruokalusikallinen jauhettua kahvia yhtä kahvikuppia kohden.

Perkolaattori tai kahvinkeitin?

Perkolaattoria tai kahvinkeitintä valittaessa on otettava huomioon muutama seikka.

Kahvinkeitto

Perkolaattorin ja sähkökahvinkeittimen ero on siinä, että perkolaattorissa vesi kulkee suodattimen läpi useita kertoja.

Koko

Perkolaattorikeitin vie yleensä hieman vähemmän tilaa kuin sähköinen kahvinkeitin. Se on tyylikäs pitää esillä ja siitä on mukava tarjoilla kahvia. Monien perkolaattoreiden houkutteleva muotoilu on joillekin se syy, että perkolaattori valitaan toisentyyppisen kahvinkeittimen sijaan.

Kahvisuodatin

Käykö usein niin, että olet valmis laittamaan kahvia kahvinkeittimeen, mutta olet unohtanut ostaa suodatinpapereita? Perkolaattorilla sinun ei tarvitse ajatella sitä. Perkolaattorissa on kestosuodatinsiivilä, jota ei tarvitse vaihtaa.

Maku

Maku on luultavasti tärkein asia monelle, kun keitintä tai pannua hankitaan. Koska maku on yksilöllinen, ei ole muuta tapaa selvittää mistä kahvista pidät muuta kuin maistella kahveja.

C3 Basic perkolaattori

C3 perkolaattori Basic on suosittu perkolaattori, jonka löydät Cervera :n valikoimasta. C3 on ruotsalainen tuotemerkki, joka aloitti kahviperkolaattorien valmistuksen vuonna 1997 ja on perkolaattorien markkinajohtaja.
C3 Basic perkolaattorissa on tyylikäs muotoilu ja käytännölliset toiminnot. Kun kahvi on valmis, keittäminen loppuu ja valo syttyy. Koska perkolaattori on johdoton, siitä on helppo tarjoilla.