/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tuotteet

Mitä ikinä etsitkään ruoanlaittoon, tarjoiluun ja kodin sisustukseen, löydät sen meiltä Cerveralta. Meillä on myös laaja valikoima keittiölaitteita, jotka tekevät ruoanlaitosta helpompaa ja hauskempaa.
Tuotteet
Tuotteet
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
24882 tuotteita
Näyttää 40 / 24882 tuotetta
Me Cerveralla haluamme, että ruoanlaitto ja ajanvietto kotona on helppoa, hauskaa ja rentouttavaa. Meiltä löydät siksi monipuolisen valikoiman upeita keittiötuotteita ruoanlaittoon ja kauniita sisustustuotteita rennon ja viihtyisän kodin luomiseen. Jos sinua kiinnostaa korkea laatu ja tuotemerkit, jotka ovat eturintamassa sekä suunnittelun, toiminnan että kestävyyden suhteen, olet tullut oikeaan paikkaan!
Fiskars skeppshult Anders petter pata paistinpannu leikkuulauta uunivuoka keittokirja ruoanlaittovälineet

Ruoanlaitto

Rakastatko ruoanlaittoa vai onko se vain pakollinen paha? Riippumatta siitä, mitä pidät ruoanlaitosta, hyvillä keittiövälineillä siitä tulee paljon hauskempaa ja nautinnollisempaa. Meiltä Cervera :lta löydät paistinpannut, padat, kattilat, keittiöveitset ja kaikki muut ruoanlaittovälineet, jotka tarvitset herkullisen aterian valmistamiseen. Meidän tuotteilla valmistat sekä nopeat arjen suosikit että edistyneet ateriat. Löydä laadukkaat välineet ruoanlaittoon kategoriassa Ruoanlaitto.

Kattaus

Monien mielestä pöydän kattaminen on puolet ruokailukokemuksesta. Me Cervera :lla olemme samaa mieltä! Meidän monipuolisesta valikoimasta löytyy siksi kaikki tarvitsemat pöydän kattausta ja tarjoilua varten. Etsitpä sitten tietyntyyppistä lasia, tai tietystä materiaalista valmistettua lautasta, löydät sen taatusti valikoimastamme! Tervetuloa poimimaan suosikkisi kategoriasta Kattaus.
Rörstrand Ostindia Swedish Grace lautaset ruokalautaset astiasto viinilasit pöydän kattaus tarjoiluvälineet
sisustus iittala bergs potter kay bojesen kynttilänjalat kukkaruukut koristeet ja valaisin

Sisustus

Pidätkö sisustamisesta? Siinä tapauksessa arvostat varmasti meidän sisustusvalikoimaa. Jos haluat piristää kotiasi kynttilänjaloilla, lyhdyillä, huonekaluilla, valaisimilla, kukkaruukuilla, maljakoilla tai tekstiileillä, löydät upeat sisustustuotteet meiltä. Tutustu valikoimaamme ja luo unelmiesi koti!

Keittiökoneet

Nykyään voi olla vaikea kuvitella, kuinka tiettyjä aterioita voitaisiin valmistaa ilman keittiölaitteita. Monet keittiökoneet säästävät ruoanlaitossa uskomattoman paljon aikaa, ja lopputulos on usein parempi kuin ruoan valmistus ilman konetta. Katso kaikki keittiölaitteet kategoriassa Keittiökoneet.

Grillit

Oletko ystäväryhmäsi grillimestari vai haaveiletko grillimestariksi tulemisesta? Lue meidän grilliopas ja löydä sinulle sopiva grilli meiltä Cervera :lta.
Alessi Stoff Nagel maljakot kirkas maljakko sininen maljakko pullonavaaja kultainen kynttilänjalka lahjapaketointi lahjapaperi

Lahjapaketointi

Etsitpä sitten jotain itsellesi tai lahjaksi, löydät upeita tuotteita jokaiseen makuun meidän monipuolisesta valikoimasta. Tiesitkö, että voit myös lisätä lahjapaketoinnin tuotteillesi, kun teet tilauksen verkkosivullamme? Täydellinen valinta, jos haluat lähettää lahjan suoraan jollekulle, tai jos haluat noutaa valmiiksi pakatun paketin.

Tuotemerkit

Kiinnostaako sinua laatua ja ajattomuutta edustavat tuotemerkit? Siinä tapauksessa Cerveran valikoima on juuri oikea sinulle. Meiltä löytyy sekä uusia tuotemerkkejä, että rakastettuja klassikoita. Yhteistä kaikille tuotemerkeille on se, että he kaikki tarjoavat korkeaa tietoisuutta suunnittelusta ja laadusta. Meiltä löydät rakastettuja tuotemerkkejä, kuten Iittala, Fiskars, Rörstrand, Moccamaster, Le Creuset, Royal Copenhagen Höganäs Keramik, Kosta Boda ja monia muita.