Arabia

Tämän vuoden Muumi-astioissa ja mukeissa käydään kalastamassa, makoillaan niityllä ja pelastetaan rosvolta Muumimamman laukku . Luo kotiisi ihana kattaus myös Arabian muilla kauniilla sarjoilla. Arabian suosituimpia sarjoja ovat Arctica, Muumi, Sunnuntai ja Esteri.
Arabia
Arabia
237 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät
Näyttää 40 / 237 tuotetta

Arabia

Arabian avainosaamista ovat kestävät ja klassiset tuotannot. Arvot ja vastuullinen valmistusprosessi ovat tärkeitä sekä Arabialle että monelle muulle skandinaaviselle designmerkille. Arabia painottaa voimakkaasti kestävyyttä, ja tämä näkyy selvästi, kun Arabia tuottaa pitkäikäisiä ja käytännöllisiä tuotteita.
Arabia haluaa valmistaa tuotteita, jotka helpottavat jokapäiväistä elämää. Niiden valmistus tapahtuu sekä todellisen innovaation ja älykkään suunnittelun avulla että mahdollisimman vähällä ympäristövaikutuksella.
Arabia Mainio lautaset kulhot musta valkoinen
arabia paratiisi arabia sunnuntai lautaset tarjoiluvati keltainen sininen kukkakuvio
arabia tuokio arabia tuokio lautanen lautanen kahvikuppi ja aluslautanen

Arabian suositut posliinisarjat

Taiteilijat, joiden kanssa Arabia työskentelee, luovat houkuttelevia sarjoja, jotka on tehty täydentämään toisiaan. Muumi on yksi ainutlaatuisimmista, kun taas Arctica on yksivärinen ja puhdaslinjainen. Valitse itsellesi sopivin ja uskalla myös kokeilla hieman persoonallisempaa ja ainutlaatuisempaa kattausta.
Arabia muumimukit sininen

Muumi

Muumin ihmeellinen maailma on ollut esillä Arabian tuotteissa 1950-luvulta lähtien. Suosittujen ja rakastettujen hahmojen ja tarinoiden yhdistäminen suomalaisten designtuotteiden, laadukkaiden muotojen ja kuvitusten kanssa. Tämä tarjoaa Arabialle mahdollisuuden tarjota jotain hyvin ainutlaatuista; tuotteet, jotka ovat toimivia, hyödyllisiä, kauniita katsella ja tuovat iloa arkeen.
Tunnetuimmat tuotteet ovat Muumi-sarjasta, ja niistä on vuosien saatossa tullut erittäin suosittuja keräilyesineitä. Meiltä löydät mukit, lasit, kannut, lautaset ja kulhot. Joka kausi tulee uusia kuvioita ja muutamia poistuu myynnistä – eli nyt kannattaa hankkia!

Arabian kanssa työskentelevät taiteilijat

Arabia työskentelee yli 20 taiteilijan kanssa, mukaan lukien: Heikki Orvola, Inkeri Leivo, Kaj Franck, Pekka Paikkari, Pekka Harni, Tapio Yli-Viikari, Heini Riitahuhta, Kati Tuominen-Niittyla, Tove Slotte, Helorinne & Kallio, Miira Zukale, Markku Salo, Kristina Riska, Helja Liukko-Sundstrom, Nathalie Lahdenmaki, Birger Kaipiainen, Fujiwo Ishimoto, Piia Keto, Pattern Bakery, Pentagon Design ja Vincent Bakkum.
arabia pastoraali muki lautanen kulho kannu kuviot sininen valkoinen
Arabia 24h lautaset valkoinen sininen syvä lautanen

Historia

Arabia perustettiin tehtaalla, Helsingissä vuonna 1874. Siellä valmistettiin posliinia, saviastioita ja keramiikka. Muutamassa vuodessa heidän tuotantonsa arvo oli puolet maan vuotuisesta keramiikan tuotannosta.
1900-luvulla Arabia alkoi vähitellen muodostaa tuotevalikoimaansa ja valmistaa omia uuneja, maljakoita ja posliinia. Heidän kokoelmansa palkittiin kultamitalilla Pariisin maailmannäyttelyssä vuonna 1900! Vuonna 1910 omistus siirtyi Ruotsista suomalaisille ostajille ja näin alkoi voimakkaan kasvun aika! Toisen maailmansodan jälkeen Arabia alkoi palkata useita erittäin lahjakkaita suunnittelijoita, jotka rakensivat perustan kaikelle sille, mitä Arabia nykyään on.