Le Creuset

Kuuluisa Le Creuset -valurautapata on kestävä investointi ja luoteva ystävä keittiössä. Ei ole mikään yllätys, että ranskalaiset ovat taitavia ja Le Creuset on jälleen hyvä esimerkki siitä. Mikä tuokaan enemmän tunnelmaa keittiöön kuin ihanat värit. Sininen, vihreä, punainen ja moni muu.
Le Creuset
Le Creuset
393 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät
Näyttää 40 / 393 tuotetta

Le Creuset valurautapata

Le Creuset tunnetaan erityisesti heidän värikkäistä valurautapadoistaan. Kulinaarinen klassikko, joka löytyy niin ammattilaisten kuin vaativien kotikokkienkin keittiöstä. Valurautapadassa valmistat lähes kaiken - muhennokset, keitot, paistit ja pataleivät.
Le Creuset :in valurautapata on elinikäinen ja luotettava keittiöväline. Korkean laatunsa lisäksi se on helppohoitoinen ja erittäin koristeellinen. Meiltä löydät valurautapadat useassa upeassa värissä; sininen, vihreä, punainen, oranssi ja kerma.

Koot

Le Creuset :in valurautapadat ovat myös saatavilla useassa eri koossa,
eri käyttötarkoituksiin ja erikokoisiin keittiöihin suunniteltuna. Meiltä Cervera :lta löydät 0,25 litran mini-padat, sekä pienet, keskikokoiset ja suuret valurautapadat koossa 3,5 litraa, 4,1 litraa, 4,2 litraa, 5 litraa, 5,3 litraa, 6,3 litraa ja 6,7 litraa.

Värit

Le Creuset nimeää värinsä omilla nimillä, kuten meringue, volcanic, cerise ja creme. Volcanic on yrityksen ensimmäinen väri, joka on nykyään Le Creusetin tunnusväri. Volcanic on saanut inspiraationsa sulavan valuraudan tulisen keltaisesta sävystä. Kokoelmaa on vuosien aikana laajennettu monilla upeilla väreillä ja nykyään tuotemerkki tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia värejä kaikkiin keittiöihin. Olipa kyseessä rohkeat kirkkaat värit tai neutraalit yksiväriset sävyt, löydät taatusti keittiöösi sopivat tuotteet!
Le Creuset pyöreä valurautapata ruoanlaittoon volcanic oranssi emaloitu pata
Le creuset tuotteet signature sarja kivitaara signature lautaset  kupit ja padat turkoosi ja keltainen
Le creuset signature sarjan tuotteet pienet padat annosvuoka kupit ja kulhot sininen ja keltainen

Signature

Le Creuset Signature on emaloidusta valuraudasta valmistettu keittiösarja, joka koostuu kattiloista, padoista ja paistinpannuista. Signature -sarjasta löytyy myös laadukkaita lautasia ja kulhoja, valmistettu emaloidusta kivitavarasta. Kaikki sarjan tuotteet ovat saatavilla Le Creuset :in klassisissa väreissä ja muodoissa.

Le Creuset annosvuoka

Oletko kerennyt tutustumaan Le Creusetin ihastuttavaan annosvuokaan? Siinä valmistat ja tarjoilet pienet, herkulliset uuniruoat, kuten sienipiirakat, mustikkapiirakat ja perunagratiinit.

Valikoima

Laadukkaiden valurautapatojen lisäksi Le Creuset tarjoaa myös muita tuotteita ruoanlaittoon ja kattaukseen. Valikoimasta löytyy muun muassa maustemyllyjä, paistinpannuja, uunivuokia, lautasia ja mukeja. Korkealaatuisia tuotteita niin koti- kuin ammattikokkien tarpeisiin.
Le creuset paistinpannu uunivuoat uunivuoka maustemyllyt oranssi musta turkoosi

Paistinpannut

Le Creusetilta löytyy laadukkaita paistinpannuja eri malleissa ja väreissä. Yksi heidän suosituimmista pannuista on puisella kahvalla varustettu valurautapannu. Valikoimasta löytyy myös ruostumattomat teräspannut ja non stick paistinpannut. Valitse suosikkivärisi ja yhdistä se Le Creuset :in muiden astioiden ja värien kanssa antaaksesi keittiöllesi persoonallista ilmettä.

Uunivuoat

Le Creuset :ilta löytyy myös monipuolinen valikoima uunivuokia, niin pyöreitä kuin neliskulmaisia, sekä valuraudasta että ruostumattomasta teräksestä valmistettuja uunivuokia, piirakkavuokia ja kakkuvuokia. Jokaiselle jotakin!

Lautaset

Meidän valikoimasta löytyy Signature -sarjan lautasia monenkokoisina ja -muotoisina. Täältä löydät matalat lautaset, syvät lautaset, tarjoiluvadit ja kulhot useassa upeassa sävyssä. Kaikki lautaset ovat valmistettu lasitetusta kivitavarasta.

Suolamyllyt ja Pippurimyllyt

Suola- ja pippurimyllyssä on säätönuppi, jolla jauhat suolan ja pippurin niin karkeaksi tai hienoksi kuin haluat. Kuten kaikki muut tuotemerkin tuotteet ovat myös maustemyllyt saatavilla useassa kauniissa värissä, joiden avulla lisäät ylellisyyttä keittiöön ja ruokapöytään.
Le creuset maustemyllyt suolamylly pippurimylly turkoosi

Elinikäinen takuu

Pidä kuitti tallessa, sillä Le Creuset :in valurautatuotteilla on elinikäinen takuu. Takuu kattaa valmistusvirheet, mutta se ei kata virheellistä käyttöä tai onnettomuuksien aiheuttamia vahinkoja, kuten naarmuja, tahroja, korroosiota tai ylikuumenemisvaurioita.
Le creuset tuotteet signature sarjan lautaset mukit ja kulhot uunivuoka valurautapata emaloitu kivitavara musta punainen

Historia

Vuonna 1925 kaksi belgialaista teollisuusmiestä nimeltään Armand Desaegher ja Octave Aubec tapasivat Brysselin messuilla - yksi emaloinnin asiantuntija, toinen valun asiantuntija. Yhdessä he kehittivät emaloidun valuraudan valmistusprosessin, joka näyttää samalta yhä tänä päivänä! He perustivat valimon ranskalaisessa kylässä lähellä Pariisia, jolloin tuotanto sai vauhtia ja loppu on historiaa.