/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Smeg

Smeg on italialainen yritys, joka edustaa huippuluokan suunnittelua. Heidän kodinkoneet tarjoavat toimivia ratkaisuja jokapäiväiseen elämään, ja ovat suosittuja niin yksityishenkilöiden kuin yritysten keskuudessa.
Smeg
Smeg
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
257 tuotteita
Näyttää 40 / 257 tuotetta

Smeg

Smeg valmistaa tyylikkäitä ja huippulaatuisia keittiökoneita. Ammattitaito, luovuus ja yksityiskohtien huomiointi ovat vaikuttaneet Smegin suuren menestykseen. Heidät tunnetaan parhaiten heidän omaleimaisesta designistaan, jonka ansiosta tuotteet löytyvät nykyään monien toivelistalta!
Smegin 50's Style- tuotesarjan retrotyyli edustaa kaikista ikonisinta muotoilua ja on täynnä persoonallisuutta. Sarja henkii menneen ajan glamouria ja tarjoaa käytännöllisiä kodinkoneita, joista tulee myös kauniita sisustuselementtejä. Valikoimasta löytyy muun muassa ihastuttavat leivänpaahtimet, vedenkeittimet, sähkövatkaimet, sauvasekoittimet, maidonvaahdottimet ja muut keittiökoneet 50-luvun tyylillä.
Smeg espressokone espressokeitin espresso leivonnaiset croissantit
Smeg leivänpaahdin musta aamupala aamiainen paahtoleivät
Smeg yleiskone sininen vaaleansininen lettutaikina pullataikina muffinit

Smeg Leivänpaahdin

Smegin 50-luvun retrovalikoimasta löytyy muun muassa elegantti ja moderni leivänpaahdin 50-luvun tyylillä. Saatavana on monia malleja ja värivaihtoehtoja. Valitse joko leivänpaahdin kahdelle tai neljälle viipaleelle, useissa ihastuttavissa väreissä, kuten valkoinen, musta, kulta ja kromi.

Smeg Kahvinkeitin

Smegin retrovalikoimasta löydät myös ihastuttavan kahvinkeittimen, jolla valmistat täydellistä kahvia joka kerta. Voit valmistaa joko yhden tai kahden kupillisen kerrallaan. Heiltä löytyy myös useita maidonvaahdottimia, joilla saat valmistettua herkullisen cappuccinon tai caffe latten.

Smeg Vedenkeitin


Smeg :in vedenkeittimiä ei voida vertailla muiden vedenkeittimien kanssa. Vedenkeittimellä on upea muotoilu ja upeat ominaisuukset. Valitse esimerkiksi itse, kuinka kuumaa vetta haluat. Saat siis mahdollisuuden valmistaa juuri sopivan kuumaa vettä eri teeladuille, lastenruokiin tai vaikkapa leivontaan.
smeg esrpessokone maidonvaahdotin ja kahvimylly kermanvalkoinen creme puiset leikkuulaudat kahvin valmistus

Smeg historia

"Smeg" on lyhenne nimestä ”Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla”, joka suoraan käännettynä tarkoittaa "Emilialaiset metalliemaloinnit Guastallassa". Yritys sai alkunsa Guastallan kaupungissa lähellä Reggio Emilian aluetta Italiassa. Yrityksen perusti italialainen Vittorio Bertazzoni vuonna 1948, jonka perheessä oli harjoitettu yrittäjyyttä jo 1800-luvulta alkaen. Seppänä aloittanut perhe päätti nyt siirtyä keittiön rakentamiseen, ja näin syntyi Smeg.
Ensimmäisen vuosikymmenen aikana yritys keskittyi kaasuliesiin, mutta tämän jälkeen Bertazzoni alkoi laajentamaan valikoimaansa ja asiantuntemustansa. 1950-luvulla he alkoivat valmistamaan keittiötuotteita, jotka vastasivat sen ajan teknisiä standardeja sekä muuttuneita elämäntapoja. Smegin kodinkoneet helpottivat ja nopeuttivat kotitöitä ja loivat kaikille lisää vapaa-aikaa.
Nykyään Smeg on tunnettu ympäri maailmaa heidän poikkeuksellisesta designistaan ja keittiölaitteista. Pyöristetyt muodot, kromista valmistetut yksityiskohdat ja houkuttelevat värit ovat vaikeat vastustaa. Tuotteet eivät ainoastaan ole käytännöllisiä, vaan myös kauniita sisustuselementtejä.
Yritystä johtaa edelleen Bertazzonin perhe ja heidän pääkonttori sijaitsee edelleen Guastallassa. Suvun kolmas sukupolvi on ottanut vallan ja jatkavat yrityksen laajentamista.