/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Anders Petter

Cerveran oma tuotemerkki, Anders Petter tarjoaa tuotteita leivontaan ja ruoanvalmistukseen. Ihana yhdistelmä uutta ja vanhaa tyyliä. Käytännöllisiä Ander Petter -sarjoja, joista löydät padat, paistinpannut, ruoanlaitto- ja leivontavälineet, keittiötekstiilit ja keittiölaitteet.
Anders Petter
Anders Petter
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
108 tuotteita
Näyttää 40 / 108 tuotetta

Anders Petter

Anders Petter tarjoaa laadukkaan valikoiman keittiötuotteita, jotka ovat kehitetty sopimaan moniin keittiön tarpeisiin. Riippumatta siitä, valmistatko perinteisiä reseptejä tai luot uusia, valikoimasta löytyy tuotteet sinulle.
Anders petter keittiövälineet juustohöylä paistinlasta kauhat  vispilä ruoanlaittovälineett
Anders petter kattilat kattilasarjat ruostumaton teräs lasikansi ruoanlaitto
Anders petter Muumi muumihahmot pata emaloitu pata patalappu uunikinnas keittiötarvikkeet

Anders Petter tuotesarjat

Kaikilla Anders Petterin tuotesarjoilla on ainutlaatuisia piirteitä, sekä toiminnallisesti että suunnittelun suhteen. Sarjat sisältävät kaiken mitä tarvitset luodaksesi mestariteoksia keittiössä.
Backaryd on tuotesarja sinulle, joka haluat tyylipuhdasta ja modernia muotoilua toimivuudesta tinkimättä. Backaryd sarjasta löytyy muun muassa laadukkaat keittiöveitset, kattilat, morttelit ja leikkuulaudat. Kaikki sarjan keittiövälineet ovat laadukkaita, luotettavia ja kestäviä. Ne ovat myös yhtä miellyttäviä katsella kuin käyttää, ja sopivat sekä arkeen että juhlaan.
Stenfors on täydellinen tuotesarja sinulle, joka asetat korkeita vaatimuksia materiaalin valintaan, kestävyyteen ja suorituskykyyn. Stenfors -sarjan valurautapannu on voittanut "paras valurautapannu" -palkinnon Ruotsissa. Sarjasta löytyy myös laadukkaat vedenkeittimet, wokkipannut, sauvasekoittimet ja paljon muuta.
Signerat tarjoaa Anders Petterin parhaat keittiövälineet intohimoiselle kokeille. Sarjasta löytyy muun muassa tyylikkäät keittiöpyyhkeet, paistinlastat ja leikkuulaudat, jotka ovat käytännöllisyyden lisäksi myös erittäin koristeellisia.
Grimstorp -sarja keskittyy leivontaan. Tyylikkäät ja käytännölliset kohotuskorit, jauhosihdit, kakkuvuoat ja kaulimet, jotka nostavat leivontasi uudelle tasolle. Sarjan tuotteilla leivonnasta tulee helpompaa ja hauskempaa. Valmista mehukas sokerikakku, täydellinen hapanleipä tai upea piparkakkutalo!
Löydät myös kauniita aterimia tuotesarjoista Ljungan, Nissan ja Vänern!
anders petter kattila musta pata keittoastiat uunivuoka ruoanlaitto keitto
Anders petter keittiöveitset puinen leikkuulauta ruoanlaitto keittiövälineet ruostumaton teräs