Anders Petter

Cerveran oma tuotemerkki, Anders Petter tarjoaa tuotteita leivontaan ja ruoanvalmistukseen. Ihana yhdistelmä uutta ja vanhaa tyyliä. Käytännöllisiä Ander Petter -sarjoja, joista löydät padat, paistinpannut, ruoanlaitto- ja leivontavälineet, keittiötekstiilit ja keittiölaitteet.
Anders Petter
Anders Petter
260 tuotteita

Lajittele:

Myydyimmät
Näyttää 40 / 260 tuotetta

Anders Petter

Anders Petter är ett noga utvalt sortiment, framtaget för att passa många olika behov. För oavsett om du vill bevara traditioner eller skapa nya ska det finnas en produkt i sortimentet som kan hjälpa just dig att lyckas i köket. Kontrasterna och mötet mellan det nya spännande och det gamla genuina är en bra beskrivning för vår inspirationskälla till varumärkets olika serier.

Anders Petter tuotesarjat

Alla serier har unika kännetecken, både funktions- och designmässigt. Serierna har allt för att se till att du får bli en stjärna och verkligen får glänsa i köket!
Backaryd on tuotesarja sinulle, joka haluat tyylipuhdasta ja modernia muotoilua toimivuudesta tinkimättä. Backaryd sarjasta löytyy muun muassa laadukkaat keittiöveitset, kattilat, morttelit ja leikkuulaudat. Kaikki sarjan keittiövälineet ovat laadukkaita, luotettavia ja kestäviä. Ne ovat myös yhtä miellyttäviä katsella kuin käyttää, ja sopivat sekä arkeen että juhlaan.
Stenfors on täydellinen tuotesarja sinulle, joka asetat korkeita vaatimuksia materiaalin valintaan, kestävyyteen ja suorituskykyyn. Stenfors -sarjan valurautapannu on voittanut "paras valurautapannu" -palkinnon Ruotsissa. Sarjasta löytyy myös laadukkaat vedenkeittimet, wokkipannut ja sauvasekoittimet.
Signerat tarjoaa Anders Petterin parhaat keittiövälineet intohimoisille kokeille. Sarjasta löytyy muun muassa keittiöpyyhkeet, paistolastat ja leikkuulaudat, jotka lisäävät keittiön toimivuutta, mutta myös sisustuselementti.
Grimstorp -sarja keskittyy leivontaan. Tyylikkäät ja käytännölliset kohotuskorit, jauhosihdit, kakkuvuoat ja kaulimet, jotka nostavat leivontasi uudelle tasolle /sisältävä sarja nostaa leivontasi uudelle tasolle. Sarjan tuotteilla leivonnasta tulee helpompaa ja hauskempaa. Valmista mehukkain sokerikakku, täydellinen hapantaikinaleipä/surdegsbröd tai upea piparikakkutalo.
Löydät kauniita aterimia tuotesarjoista Ljungan, Nissan ja Vänern