/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch valmistaa korkealaatuista posliinia. Yrityksellä on lähes 300 vuoden historia, ja nykyään sitä johtaa 8. sukupolvi. Astioiden lisäksi löydät myös kaikkea samppanjalaseista grillausvälineisiin.
Villeroy & Boch
Villeroy & Boch
Finns i lager
Varumärke

    A

Kategori
Material
Färg
Pris
310 tuotteita
Näyttää 40 / 310 tuotetta

Villeroy & Boch posliini

Villeroy & Boch osaa posliinin ja kattauksen taidot. Valikoimasta löydät syvät lautaset, ruokalautaset, pastalautaset, tarjoiluastiat, keittokulhot, mukit, aterimet, grilliveitset ja paljon muuta. Tuotemerkki tarjoaa useita erityylisiä tuotteita.

Villeroy & Boch samppanjalasit ja muut juomalasit

Täydellisen aterian luomiseen tarvitaan kauniiden astioiden lisäksi oikeanlaiset ja tarkkaan valitut lasit. Juomalle sopivalla oikealla lasilla kaikki maut tulevat parhaiten esille. Meiltä löydät esimerkiksi juomalasit, samppanjalasit, viinilasit ja karahvit.

Astiastot ja sarjat

Villeroy & Boch tarjoaa jokaiselle jotakin. Voit yhdistää tuotemerkin monia sarjoja keskenään luodaksesi ainutlaatuisen ja persoonallisen kattauksen. Jos etsit posliinia, joka kestää pitkään, on Villeroy & Boch -tuotemerkin posliini juuri sinulle sopiva. Hemmottele itseäsi tai anna lahjaksi kotoa muuttavalle tai miksi ei hääparille?

Pasta Passion

Oletko pastan ystävä? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Pasta Passion -astiastoon, joka on kehitetty erityisesti pastan rakastajille. Sarjan osat ovat vahvaa posliinia ja ne kestävät sekä astianpesukoneen että mikroaaltouunin.

New Wave

New Wave -astiasto on valmistettu ensiluokkaisesta posliinista ja se on kehitetty vuonna 2001. Sarja kuuluu Metropolitan Collection :iin ja sitä voi luonnehtia sekä tyylikkääksi että eloisaksi astiastoksi. Posliini tuo ruoan esille houkuttelevalla tavalla.

Royal

Posliini Royal -astiaston osat on valmistettu laadukkaasta luuposliinista. Tyylikkään muotoilun ansiosta posliini sopii yhteen myös muiden astiastojen posliiniosien kanssa.

Artesano Original

Innovatiivinen Artesano Original -astiasto tarjoaa uusia tapoja tarjoilla ruokaa. Ehkä löydät täysin uuden tavan, tyylin tai jopa paikan, jossa tarjoilet ruoan.

Casale Blu

Casale Blu -astiasto on saanut inspiraationsa italialaisesta keramiikkaperinteestä Tiber- ja Chiascio -jokien ympärillä. Kaunis sinivalkoinen posliini korostaa ruokaa ainutlaatuisella tavalla.

Gray Pearl

Grey Pearl -astiasto himmeissä värisävyissä ja puhtaissa linjoissa tulee esille kaunis posliini, josta voi nauttia vuodesta toiseen.

Manoir

Manoir -sarjaa leimaa yksinkertaiset muodot ja pienet yksityiskohdat. Hyvin harkittu muotoilu tuntuu tyylikkäältä ja elegantilta yksinkertaisuudessaan. Sopii hyvin yhdisteltäväksi tuotemerkin muiden sarjojen osien kanssa.

Mariefleur Gris

Mariefleur Gris -sarjaan ihastuu helposti. Valkoista posliinia koristaa tyylikäs kukkakuvio, jota on vaikea vastustaa.
pasta passion villeroy & boch astiat pastalautaset pasta
artesano villeroy & boch lautaset tarjoiluvati valkoinen omenapiirakka
mariefleur villeroy & boch pöydän kattaus villeroy and boch astiat kahvipöydän kattaus
villeroy & boch casale blu kulhot mukit kahvikupit

Historia

François Boch ja Nicolas Villeroy perustivat yrityksen vuonna 1748 Ranskassa ja konserni on saman perheen omistuksessa vielä tänä päivänäkin. Vuodesta 1809 lähtien pääkonttori on sijainnut Mettlachissa, Saksassa. Toimisto sijaitsee lähellä 1600-luvulta peräisin olevaa luostaria. Tämä luo upean ja aidon historiallisen ympäristön. Villeroy & Boch edustaa luottamusta, inspiraatiota ja kestävyyttä. Villeroy & Boch -tuotteissa on kaksi peruspilaria. Tuotteet pöydän kattaukseen sekä saniteettiposliini -tuotteet.