Tietoa Cerverasta

Tietoa Cerverasta
Tietoa Cerverasta
Tuotteita pitkään ja tapahtumarikkaaseen elämään
Cervera on Ruotsin johtava toimija keittiö- ja kodintuotteissa. Meiltä löydät laadukkaita tuotteita kodin jokaiseen huoneeseen. Me Cerveralla haluamme tehdä ruoanlaitosta ja kotona seurustelusta yksinkertaista ja hauskaa. Haluamme tarjota nykyaikaista valikoimaa ja tuotteita, jotka kestävät tapahtumarikasta elämää ja säilyttävät arvonsa sukupolvesta toiseen. Tavoitteenamme on inspiroida, yksinkertaistaa ja parantaa elämistä kaikenlaisissa kodeissa.
Laadukkaita tuotteita jo vuodesta 1987
Me Cerveralla olemme tarjonneet laadukkaita keittiö- ja kodintuotteita jo vuodesta 1987 lähtien, ja tehneet tiedollamme ja palvelullamme mainetta Cerveran perustamisesta asti. Nykyään meillä on yli 70 Cervera -myymälää Ruotsissa, sekä verkkokauppa Ruotsissa, Norjassa ja nyt myös Suomessa. Meiltä Cerveralta löydät laadukkaita tuotteita kolmessa eri kategoriassa: ruoanlaitto, kattaus ja sisustus. Näissä kategorioissa myymme tunnettujen brändien tuotteita, jotka ovat monien vuosien ajan edustaneet laatua, designia, huolella valittua valikoimaa ja trendikkäitä uutuuksia.
Meillä on myös kaksi omaa tuotemerkkiä: Anders Petter ja Table Top Stories.
Anders Petter :in keittiötuotteet ovat kehitetty vastaamaan arjen tarpeita. Tuotemerkki tarjoaa laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.
Table Top Stories :in tuotesarjat seuraavat sisustus- ja kattaustrendejä ja houkuttelevat sinua sisustamaan kotisi ihanan viihtyisäksi.
Cerveran hallinto
Kesäkuusta 2021 lähtien Cervera kuuluu Home Brands Holding AS -yhtiöön, joka omistaa myös Kitchn.no, Tilbords.no ja Kitchnsverige.se.
Cerveran toimitusjohtajana toimii toukokuusta 2022 alkaen Hans Redig Bolin.
Cervera aloitti toimintansa Norjassa (verkkokaupalla www.cervera.no) keväällä 2018.