/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sisustus

Kodin tunnelmaan vaikuttaa myös sisustus. Miten sinä haluaisit sisustaa kotiasi ja mikä on sinulle tärkeää? Valaisimilla ja lyhdyillä saat valoa kotiisi. Pehmeää tunnelmaa kodintekstiileillä. Kukkaruukut ja maljakot tuovat esille ihanaa kukkien loistoa. Tutustu myös lastenhuoneen sisustukseen.
Sisustus
Sisustus
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
4049 tuotteita
Näyttää 40 / 4049 tuotetta
Piristä sisustusta uudistamalla kodin yksityiskohtia. Vaihtamalla pieniä yksityiskohtia, kuten sohvan koristetyynyt tai ruokapöydän maljakon, saat huoneeseen helposti uutta ilmettä. Meiltä löydät kotiisi sekä pientä että isompaa piristystä.

Kynttilänjalat & Lyhdyt

Onko mitään mukavampaa tai tunnelmallisempaa kuin valaista pimeitä iltoja kynttilöillä? Meiltä löytyy monipuolinen valikoima upeita kynttilänjalkoja, lyhtyjä, kynttilöitä, kynttilänalustoja, kynttelikköjä, öljylamppuja ja kynttilämansetteja. Toisin sanottuna kaikentyyppiset kynttilänjalat, sekä lämpökynttilöille että kruunukynttilöille.

Sisustusesineet

Meiltä löydät sisustustuotteita kotisi jokaiseen huoneeseen - laatikot, purkit, tarjottimet, lasinaluset, kuivakukat, veistokset, puuhahmot, kellot ja taidelasit. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat antavat kodillesi persoonallista ilmettä. Sekoittele materiaaleja, värejä ja kuvioita. Anna katseenvangitseva taidelasi koristaa paikkansa sellaisenaan, ja anna laatikon toimia sekä säilytyksenä että koristeena.

Kukkaruukut & Maljakot

Kukkaruukut ja maljakot ovat kauniita yksityiskohtia kodin sisustukseen. Meiltä löydät maljakot sekä huonekasveille että leikkokukille.

Valaisimet

Pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, kattovalaisimet ja jouluvalot. Valaistus vaikuttaa kodin ilmapiiriin. Hyvä valaistus on tärkeää paitsi hyvinvoinnin, myös käyttömukavuuden kannalta. Sijoita erilaisia valoja, korkeuksia ja sijainteja luodaksesi täydellisen valaistuksen huoneeseen.

Huonekalut & Säilytys

Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa. Meiltä löytyy monupuolinen valikoiman säilytysesineitä, kuten laatikot ja purkit, pöydät, korit ja koukut, joiden avulla luot lisää tilaa ja järjestystä kotiisi.

Tekstiilit

Tekstiileillä on helppo uudistaa kodin ilmettä. Tekstiilit antavat pehmeyttä ja saavat kodin tuntumaan kodikkaalta. Meiltä Cerveralta löydät ihanat tekstiilit kodin jokaiseen huoneeseen - lasten tekstiilit, pöytätabletit, pöytäliinat, matot, kaitaliinat, sekä viltit ja huovat.

Lastenhuone

Lastenhuoneen sisustus saa mielellään olla leikkisä. Sisusta leikkimään kutsuvilla pehmoeläimillä ja leluilla.

Kirjat

Kirjat tekevät kodista nopeasti viihtyisän. Meiltä löydät monia inspiroivia keittokirjoja. Aseta keittiöön hylly ja täytä se keittokirjoilla.

Puisto & Puutarha

Koristetyynyt, istuintyynyt ja viltit tuovat pehmeyttä ja lämpöistä tunnelmaa parvekkeelle ja terassille. Laita puutarhahanskat käteen ja anna kasveillesi rakkautta laadukkailla puutarhavälineillä. Aseta sitten lintukylpy ja lintulauta ennen kun istahdat alas ja nautit näkymästä.

Turvallisuus

Tyylikkäällä palosammuttimella ja sammutuspeitteellä saat sekä hyvän suojan että kauniin yksityiskohdan kotiisi.

Pääsiäis- ja joulukoristeet

Pyhäpäivinä on mukava koristella kotia vähän enemmän. Koristele kotisi pääsiäiseksi suloisilla pupuilla, tipuilla ja koristemunilla. Joulukoristeeksi löydät muun muassa tontut, valotähdet ja sähkökyntteliköt.