Keittiökoneet

Monet keittiökoneet ovat osa elämää. Miltä näyttäisi aamu ilman kahvia tai paahdettua leipää? Miten kävisi iltapäivän vohvelikutsuille ilman vohvelirautaa? Tai kesäjuhlille, joista puuttuvat hiilihapotetut juomat ja jäätelöt? Onneksi monelle ongelmalle löytyvät apulaiset!
Keittiökoneet
Keittiökoneet
800 tuotteita
Näyttää 40 / 800 tuotetta

Keittiökoneet

Etsitkö keittiökonetta? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Keittiökoneet tekevät ruoanlaitosta nopeampaa, helpompaa ja monissa tapauksissa parempaa. Sinun ei tarvitse tehdä laittaa ruokaa ja leipoa kova stressi päällä vaan kone tekee työn puolestasi.

Leipäkone

Leivän leipominen leipäkoneella on helppoa. Sinun tarvitsee vain kaataa ainekset astiaan ja antaa koneen sekä vaivata että kohottaa leipä.

Blenderi

Blenderi on tehosekoitin, joka on täydellinen, jos aiot tehdä smoothien tai keiton. Sekoita ainekset nopeasti muutamalla näppäimen painalluksella.

Leivänpaahdin

Paahtoleipä tai paahdettu leipä on yleensä kaikenikäisten suosikki. Cervera :lta löydät leivänpaahtimet erilaisilla malleilla ja ominaisuuksilla.

Lihamylly

Sähköisessä lihamyllyssä voit jauhaa lihan nopeasti. Joissakin koneissa voit valmistaa myös pastaa tai kakkuja.

Sähkövatkain

Sähkövatkain on arvostettu keittiökone. Ilman sähkövatkainta on usein vaikea olla, kun on tottunut vatkaukseen ja sekoittamiseen nopeasti.

Espressokeitin

Espressokeittimestä tulee nopeasti suosikki kahvinystävän kodissa. Espressokeittimellä voit nauttia espresson tai cappuccinon poistumatta kotoa.

Friteerauskeitin

Friteerauskeittimellä tai kuumailmakeittimellä saat ruoallesi rapean pinnan. Valitse eri friteerauskeittimistämme ja löydä itsellesi sopivin.

Jäätelökone

Jäätelökoneella valmistat helposti kotitekoista jäätelöä. Mausta jäätelö haluamallasi tavalla ja laita tarjolle.

Tuorehupuristin

Tuoremehupuristin on saatavana sekä manuaalisena että elektronisena. Oman mehun puristaminen on sekä ylellistä että todella hyödyllistä!

Kahvinkeitin

Anna kahvinkeittimen täyttää keittiön ja kodin ihanalla kahvin tuoksulla. Kahvi on sekä seurallinen että energiaa antava juoma, joka sopii melkein kaikkiin tilaisuuksiin.

Kapselikone

Kapselikoneen avulla on helppo valmistaa samaa täydellistä kahvia yhä uudelleen ja uudelleen.

Hiilihapotuslaite

Hiilihapota vesi kotona! Arjen luksusta parhaimmillaan. Keittiön pöydällä olevalla hiilihapotuslaitteella on sekä nopeaa että hauskaa saada nopeasti kuplivaa vettä.

Yleiskone

Yleiskone auttaa vatkaamaan kastikkeita ja vaivaamaan taikinaa. Yleiskoneesta tulee nopeasti sekä harrastelijakokin että ammattikokin suosikki.

Maidonvaahdotin

Maidonvaahdotin vaahdottaa maidon ihanaksi vaahdoksi, joka sopii yhtä hyvin niin keitetyn kahvin kuin chailatten pinnalle. Täydellinen lisä espressopannuun tai koneeseen, jossa ei ole maidonvaahdotinta mukana.

Monitoimikone

Monitoimikoneella voi pilkkoa, sekoittaa ja soseuttaa.

Perkolaattori

Perkolaattorilla voit valmistaa mahtavaa kahvia.

Popcornkone

Popcornkone on täydellinen lahja popcornin ystävälle. Kun kotona on popcornkone, on kotielokuvateatteri-ilta valmis. Sen lisäksi popcornista tulee täydellisiä joka kerta.

Riisinkeitin

Vältä veden kiehumista liedellä riisiä keittäessäsi. Riisinkeittimellä riisi kypsennetään täydellisesti ilman, että sinun tarvitsee vahtia sitä.

Voileipägrilli

Kukapa ei sanoisi kyllä, jos on mahdollista saada ​​kunnon maukas leipä suoraan voileipägrillistä? Täydellinen syötäväksi pulkkamäessä tai rannalla vietetyn päivän jälkeen.

Slow Cooker

Slow Cooker tarjoaa ainutlaatuisen ruoanlaittotavan. Tai pikemminkin ruoka kypsyy itse, kun sinä voit tehdä jotain muuta.

Sous Vide

Ruoanlaitto Sous Vide -tavalla on aivan oma tekniikkansa, jossa voit aina täysin hallita ruoanlaittoa. Kypsennys tapahtuu tyhjiöpakkaamalla kypsennettävä ruoka. Sen jälkeen tyhjiöpakkauspussi upotetaan vesihauteeseen. Sirkkelin lämpöanturin avulla päätät, missä lämpötilassa ruoka kypsennetään.

Sauvasekoitin

Sauvasekoittimella valmistat smoothien, keiton tai majoneesin. Sauvasekoitin vie vain vähän tilaa kaapissa ja on erittäin hyödyllinen ruoanlaitossa.

Sienikuivuri & Hedelmäkuivuri

Alkaako tehdä mieli poimia, kun näet sieniä, hedelmiä ja marjoja? Mutta oletko jo ehtinyt poimimaan niitä paljon? Silloin sienikuivuri / hedelmäkuivuri on täydellinen keittiökone sinulle. Voit kuivattaa omenoita, sieniä ja paljon muuta sienikuivaimessa. Uskalla kokeilla, mitä kaikkea voit kuivata. Kuivaamasi sienet tai hedelmät kuivuvat tasaisesti ja vitamiinit säilyvät. Kuivatut sienet ja hedelmät säilyvät pidempään ja vievät vähemmän tilaa.

Tyhjiöpakkauskone

Tyhjiöpakkaajalla voit tyhjiöpakata ruokaa. Se tarkoittaa, että ruoan säilyvyys pidentyy ja voit myös estää niiden paleltumisen. Tyhjiöpakkauskone on myös täydellinen, jos valmistat ruokaa Sous Vide -tyylillä.

Vedenkeitin

Vedenkeittimellä kiehuu vesi todella nopeasti.

Vohvelirauta

Vohveleita hillolla ja kermalla tai ehkä jäätelöllä ja marjoilla. Ehkä myös sulatettu suklaa tai siirappi maistuisi hyvältä vohvelien päällä. Tee belgialaisia ​​vohveleita belgialaisella vohveliraudalla tai perinteisiä vohveleita tavallisella vohveliraudalla. Tuplavohveliraudalla voit nopeuttaa leivontaa ja se on täydellinen, jos pöydän ympärillä odottaa paljon nälkäisiä. Meiltä Cervera :lta löydät vohveliraudat jokaiseen mieltymykseen.

Munankeitin

Munankeittimellä saat täydellisesti keitetyt munat joka kerta. On myös munakeittimiä, joissa voit valmistaa uppomunia. Munankeittimellä sinun ei tarvitse jättää mitään sattuman varaan.

Jääpalakoneet

Valmista jääpalat juomaan nopeasti ja helposti jääpalakoneella.