/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kattaus

Maukas ruoka ja kaunis kattaus on ihana yhdistelmä. On kätevää, jos kodista löytyvät aterimet, lautaset ja lasit sekä arkeen että juhlaan. Viininystävälle löydät myös viinitarvikkeet ja karahvit. Yhdistele eri materiaaleja, muotoja ja värejä ja luo omanlaisesi tunnelma kattaukseen.
Kattaus
Kattaus
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    5

  • A

Material
Designer
Färg
Pris
10864 tuotteita
Näyttää 40 / 10864 tuotetta

Lasit

Meiltä löydät juomalasit kaikkiin tilaisuuksiin ja kattauksiin. Laaja valikoimamme sisältää monia väri- ja tyylivaihtoehtoja. Osta värilliset juomalasit, jalalliset juomalasit, muoviset juomalasit - valinnan mahdollisuudet ovat loputtomat!Tarjoiletpa sitten samppanjaa, vettä, viiniä, viskiä tai olutta, löydät käyttötarkoitukseesi sopivat lasit meiltä Cerveralta.

Kupit & Mukit

Valitse astiastoosi ja tunnelmaan sopivat mukit. Meidän kattavasta valikoimasta löydät Muumimukit, lastenmukit, espressomukit, kahvimukit, teemukit ja termosmukit.

Lautaset

Tarjoile ateriat tyylillä. Valitse omaan persoonalliseen tyyliisi tai kattaukseen sopivat ruokalautaset, asetit, syvät lautaset, astiastot, aamiaiskulhot, keittokulhot, pastalautaset ja lasten astiastot. Meiltä löydät niin posliiniset, keraamiset kuin lasiset lautaset useissa eri väreissä ja muodoissa.

Aterimet

Hyvät ruokailuvälineet tuntuvat mukavilta kädessä ja viimeistelevät kauniin kattauksen. Cerveralta löydät aterimet niin arkeen kuin juhlaan, sekä isoille että pienille käsille. Valikoimassamme on sopivat aterimet jokaiseen kattaukseen, kuten pääruoka-aterimet, alkuruoka-aterimet, jälkiruokalusikat ja kahvilusikat, grilliaterimet, lasten aterimet, salaattiottimet, voiveitset, syömäpuikot ja aterinsetit.

Viini - & Baaritarvikkeet

Laadukkailla baaritarvikkeilla drinkkien sekoittaminen on helppoa ja hauskaa. Valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi kotibaariisi, kuten baarisetit, drinkkitarvikkeet, samppanjasapelit, kaatonokat, taskumatit, folioleikkurit, pullonsulkijat, lasimerkit, jääpalamuotit, viinikarahvit, viini - & samppanjajäähdyttimet, baarimitat, shakerit, pullonavaajat, viininilmaajat, viinipumput, viinipullotelineet ja viinilämpömittarit. Tilaa viini- ja baaritarvikkeet Cerveralta ja tee vaikutus vieraisiin herkullisilla drinkeillä!

Kannut & Karahvit

Kannut ja karahvit ovat kauniita tarjoiluastioita, jotka viimeistelevät tyylikkään kattauksen. Meiltä löytyy viinikarahvit, vesikarahvit, kannut, teekannut ja öljy-/viinietikkapullot.