/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

0

Laadukas Paistiveitsi 21 cm Tamahagane San Tsubame -sarjasta. Veitsi muistuttaa kokkiveistä, mutta on muodoltaan pidempi ja kapeampi. San paistiveitsi on täydellinen ohuiden viipaleiden leikkaamiseen. Sillä viipaloit sekä raa'at että kypsennetyt lihapalat.

Veitsessä on VG-5 ydinterä, jota ympäröi kaksi SUS410-teräskerrosta. Veitsen musta kahva on valmistettu micartasta - kestävästä ja vettähylkivästä materiaalista, joka paranee ajankuluessa saaden lisää pitoa. Micarta on erittäin hygieeninen materiaali ja sopii hyvin keittiöympäristöön.

Nimi Tamahagane tulee kallisarvoisesta teräksestä, jota käytetään katana-miekkojen, eli perinteisten japanilaisten samuraimiekkojen valmistuksessa. Miekat koostuvat kovan ja pehmeän teräksen yhdistelmästä. Tätä ainutlaatuista valmistusmenetelmää on käytetty monien sukupolvien ajan ja se on nykyään Tamahaganen veitsien valmistuksen perusta.

San Tsubame Paistiveitsi 21 cm
Tamahagane San Tsubame Paistiveitsi 21 cm
151.70 €
Saatavilla - toimitus heti
Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
100 päivän palautusoikeus
100 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus 2-5 päivää
Nopea toimitus 2-5 päivää
Osta nyt, maksa myöhemmin
Osta nyt, maksa myöhemmin

Tuotekuvaus

Laadukas Paistiveitsi 21 cm Tamahagane San Tsubame -sarjasta. Veitsi muistuttaa kokkiveistä, mutta on muodoltaan pidempi ja kapeampi. San paistiveitsi on täydellinen ohuiden viipaleiden leikkaamiseen. Sillä viipaloit sekä raa'at että kypsennetyt lihapalat.

Veitsessä on VG-5 ydinterä, jota ympäröi kaksi SUS410-teräskerrosta. Veitsen musta kahva on valmistettu micartasta - kestävästä ja vettähylkivästä materiaalista, joka paranee ajankuluessa saaden lisää pitoa. Micarta on erittäin hygieeninen materiaali ja sopii hyvin keittiöympäristöön.

Nimi Tamahagane tulee kallisarvoisesta teräksestä, jota käytetään katana-miekkojen, eli perinteisten japanilaisten samuraimiekkojen valmistuksessa. Miekat koostuvat kovan ja pehmeän teräksen yhdistelmästä. Tätä ainutlaatuista valmistusmenetelmää on käytetty monien sukupolvien ajan ja se on nykyään Tamahaganen veitsien valmistuksen perusta.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
130184
Tuotemerkki:
Tamahagane
Materiaalit:
Terä koostuu kolmesta teräskerroksesta: Ydin VG5-terästä ja kaksi kerrosta pehmeämpää, ruostumatonta terästä. Kahva micarta-puuta
Pituus:
21 cm
Konepesua kestävä:
Ei
Värispesifikaatio:
Monivärinen

Tuotekuvaus

Laadukas Paistiveitsi 21 cm Tamahagane San Tsubame -sarjasta. Veitsi muistuttaa kokkiveistä, mutta on muodoltaan pidempi ja kapeampi. San paistiveitsi on täydellinen ohuiden viipaleiden leikkaamiseen. Sillä viipaloit sekä raa'at että kypsennetyt lihapalat.

Veitsessä on VG-5 ydinterä, jota ympäröi kaksi SUS410-teräskerrosta. Veitsen musta kahva on valmistettu micartasta - kestävästä ja vettähylkivästä materiaalista, joka paranee ajankuluessa saaden lisää pitoa. Micarta on erittäin hygieeninen materiaali ja sopii hyvin keittiöympäristöön.

Nimi Tamahagane tulee kallisarvoisesta teräksestä, jota käytetään katana-miekkojen, eli perinteisten japanilaisten samuraimiekkojen valmistuksessa. Miekat koostuvat kovan ja pehmeän teräksen yhdistelmästä. Tätä ainutlaatuista valmistusmenetelmää on käytetty monien sukupolvien ajan ja se on nykyään Tamahaganen veitsien valmistuksen perusta.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
130184
Tuotemerkki:
Tamahagane
Materiaalit:
Terä koostuu kolmesta teräskerroksesta: Ydin VG5-terästä ja kaksi kerrosta pehmeämpää, ruostumatonta terästä. Kahva micarta-puuta
Pituus:
21 cm
Konepesua kestävä:
Ei
Värispesifikaatio:
Monivärinen