/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Fileerausveitset

Onko aika juhlia juhannusta tai joulua vai onko sushi-illan aika? Fileerausveitset leikkaavat sekä kalasta että kinkusta ihanan ohuita siivuja. Veitset sopivat myös kalan perkaamiseen sekä kalvojen ja rasvan poistamiseen lihasta.
Fileerausveitset
Fileerausveitset
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki

    A

  • B

Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
100 tuotteita
Näyttää 40 / 100 tuotetta

Fileerausveitsi

Oletko koskaan yrittänyt fileerata tavallisella veitsellä? Siinä tapauksessa olet ehkä kokenut, että on vaikea saada tasaista tulosta ja hallita veistä ja mitä aiot fileoida? Fileerausveitsellä sen sijaan fileointi on helppoa. Saat tasaisia ​​ja kauniita siivuja joka kerta.

Fileerausveitsi kalalle

Fileerausveitsi on hyödyllinen, kun aiot fileoida kalaa. Olipa kyseessä makrilli, turska tai lohi, Fileerausveitsi on usein hyödyllinen.
fiskars hard edge fileerausveitsi lohiveitsi graavilohi fileerausveitsi fiskars

Lohiveitsi

Rakastatko lohta? Siinä tapauksessa lohiveitsi on juuri oikea sinulle. Lohiveitsi on pitkä veitsi, joka sopii täydellisesti, jos haluat viipaloida ohuita lohiviipaleita. Se, että veitsen terä on pitkä, tarkoittaa, että voit leikata lohen yhdellä kertaa. Lohiveitsiä on erilaisia. Joissakin on ovaali kitkapinta. Se tarkoittaa, että terässä on pieniä viiltoja. Näin lohi ei juutu terään.
Lohiveistä voi käyttää myös, jos aiot leikata ohuita kinkkuviipaleita. Täydellinen joulukinkun viipalointiin! Lohiveitsi sen sijaan ei ole aivan sama samanlainen kuin kinkkuveitsi. Lohiveitsen terä on yleensä joustavampi kuin kinkkuveitsen terä.
satake veitset sashimi lohisashimi

Sashimiveitsi

Haluatko tehdä sushia kotona? Siinä tapauksessa on sashimi-veitsi täydellinen sinulle! Sashimi-veitsen pitkät ja pitkulaiset terät on hiottu toisesta reunasta. Sashimiveitsen teroituksen tarkoituksena on se, että leikkaamasi viipaleet ja siivut irtoavat helposti isosta palasta. Melkein kuin pala saisi pienen tönäisyn. Sashimiveitsellä voit leikata sekä lohta että muuta lihaa ohuiksi viipaleiksi.
zwilling fileerausveitsi ilmakuivattu kinkku hyvä fileerausveitsi

Kinkkuveitsi

Kinkkuveitsen terä on pitkä ja ohut ja sopii erinomaisesti ohuiden ja tasaisten lihaviipaleiden leikkaamiseen. Leikkaa kinkkua, paahtopaistia tai muuta lihaa veitsellä. On tavallista, että kinkkuveitsen kärki on hieman pyöristetty, jotta liha ei vaurioidu. On myös yleistä, että veitsen terä on oliivihiottu, jolloin liha lähtee helposti terästä eikä jää kiinni.
Kinkkuveitsi on hyvin samanlainen kuin lohiveitsi, mutta ero on terässä. Kinkkuveitsessä terä on jäykempi kuin lohiveitsessä. Voit myös leikata lohta kinkkuveitsellä.

Säilytä fileerausveitsi oikealla tavalla

Kun et käytä veistä, on tärkeää, että se säilytetään oikein. Ripusta se seinällä olevaan veitsimagneettiin tai aseta se veitsitukkiin. Meiltä löydät useita erilaisia tuotteita​​ veitsien säilytykseen.
tramontina pihviveitsi fileerausveitsi liha
victorinox veitset victorinox fileerausveitsi lihamureke