Keittiöveitset
Yksi erittäin tärkeä osa ruoanlaittoa on veitsen käyttö ja niihin kannattaa sijoittaa. Laadukkaat ja käytännölliset keittiöveitset helpottavat ruoanlaittoa huomattavasti. Oikealla veitsellä voit valmistaa maukasta ruokaa helposti ja saada nopeasti tähtikokin maineen.
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki
A
B
Sarjat
Materiaali
Valmistusmaa
Suunnittelija
Väri
Hinta
€
€
997 tuotteita
Näyttää 40 / 997 tuotetta
Keittiöveitset
Keittiöveitset ovat yhdet keittiön tärkeimmistä työvälineistä. Laadukkaalla ja terävällä veitsellä saat tarkan ja hallitun leikkuukokemuksen, jolloin ruoanvalmistuksesta tulee sekä hauskempaa että turvallisempaa. Hyvällä keittiöveitsellä pilkot sipulit, fileoit kalat ja viipaloit tomaatit kuin ammattilainen.
Meiltä Cerveralta löydät eri tyylisiä ja hintaisia keittiöveitsiä, muun muassa käsintehdyt japanilaiset keittiöveitset sekä laadukkaat vihannesveitset, kuorimaveitset ja leipäveitset. Valikoimastamme löytyy useita tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Anders Petter, Dorre, Eva Solo, Fiskars, Global, Miyabi, Satake, Victorinox, Wusthof, Zwilling ja monet muut.
Länsimaisten veitsimallien lisäksi löydät myös santoku-veitset, tournier-veitset, paistiveitset ja osteriveitset, sekä veitsenteroittimet ja teroituskivet. Hoitamalla ja säilyttämällä veitset oikein, ne pysyvät hyvinä vuodesta toiseen.
Jokaisen keittiöstä olisi hyvä löytyä kokkiveitsi, leipäveitsi, vihannesveitsi ja kuorimaveitsi. Jos ostat veitsisetin, saat useimmiten kaikki perusveitset, joita kotikeittiössä tarvitaan. Meidän valikoimasta löydät laadukkaat veitsisetit useilta suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Dorre, Fiskars ja Global.
Vihannesveitsi
Vihannesveitsellä on leveämpi terä, joka sopii täydellisesti suuren vihannesmäärän pilkkomiseen. Vihannesveistä voidaan myös käyttää erilaisten hedelmien pilkkomiseen.
Tomaattiveitsi
Ilman hyvää tomaattiveistä voi tomaattien pilkkominen olla hankalaa. Saadaksesi täydelliset tomaattiviipaleet kannattaa investoida hyvään tomaattiveitseen. Sahalaitainen tomaattiveitsi ei paina tomaatin herkkää pintaa lyttyyn, vaan leikkaa tomaatin kuoren ilman voimaa ja tekee tomaatin pilkkomisesta helppoa ja hauskaa. Tomaattiveisten sahalaitaisella terällä on myös helppo viipaloida leipää ja muita vihanneksia.
Fileerausveitsi
Fileerausveitsessä on yleensä pitkä, taipuisa terä, jonka avulla leikkaat hienon ohuita siivuja tuoreesta kalasta ja lihasta. Fileerausveitsi on myös täydellinen lihan kalvon poistamiseen ja kalan nahan irrottamiseen.
Lohiveitsi
Lohiveitsi soveltuu mainiosti sileiden ja ohuiden lohen, tai muiden kalaviipaleiden leikkaamiseen. Lohiveitsen terä on useimmiten pyöristetty ja siihen on hiottu rivi ovaalin muotoisia onteloita. Ovaalihionnan ansiosta leikkuusiivut irtoavat terästä helposti.
Juustoveitsi
Juustoveitsi on juustofanien suosikkiveitsi. Meiltä löytyy juustoveitset erilaisten juustojen leikkaamiseen, sekä koville että pehmeille jälkiruokajuustoille. Joidenkin juustoveitsien kärjessä on myös pieni haarukkamainen pää, jotta voit helposti poimia ja tarjoilla juustoviipaleita. Laadukkaat juustoveitset myös viimeistelevät kauniin juustolautasen.
Sieniveitsi
Viihdytkö syksyisessä sienimetsässä? Tällöin on sieniveitsi täydellinen seuralainen. Sieniveitsellä voit sekä puhdistaa että leikata poimimasi sienet.
Lihakirves
Lihakirves on kookas veitsi, jota voit käyttää luisten lihojen tai kovempien vihannesten pilkkomiseen. Käyttämällä lihakirvestä koville raaka-aineille, et pilaa keittiöveitsesi terää.
Hoida veitsiäsi
Teroita veitsesi säännöllisesti siihen tarkoitetulla työkalulla, esimerkiksi veitsenteroittimella tai teroituskivellä. Huolehtimalla veitsestäsi saat paremman ja turvallisemman ruuanlaiton, sekä lisäät veitsen käyttöikää.