/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Back to reality!

Back to reality!
Back to reality!
Tervetuloa takaisin lomalta - ja tervetuloa uuteen kauteen! Joskus voi paluu arkeen tuntua raskaalta ja uuvuttavalta, mutta pienillä teoilla voi jokainen meistä saada arjen tuntumaan suorastaan juhlalta. Pienten asioiden arvostaminen ja arjen rutiinien rikkominen tuo arkeen piristystä ja erilaisuutta. Olemme koonneet parhaat vinkkimme, jotta arkeen paluusta loman jälkeen tulee odottamisen arvoinen kokemus. Nauti arjesta!

Aamiaiselle

Aloita päiväsi heräämällä hieman aikaisemmin ja varaa aamuusi hieman hemmottelua. Valmista kahvi juuri sellaiseksi kuin haluat ja nauti se rauhassa aamulehteä selatessasi. Tai miksi et kokeile jotain uutta ja erilaista aamupalaksi? Valmista herkulliset benedictin munat, rapeat vohvelit ja kata runsas aamiaispöytä tuoreiden marjojen ja hedelmien kera. Aamiainen on päivän tärkein ateria. Viettämällä rauhallisen aamun pidät mielesi virkeänä koko päivän ajan.

Kahvitauolle

Riippumatta siitä, työskenteletkö kotoa vai toimistossa, koetaan kahvitauot tärkeäksi osaksi työpäivää. Hyödynnä tilaisuus hemmotella itseäsi ja nauti kahvitauosta hyvän kahvin, pullan ja seuran kera! Jos työskentelet kotitoimistossa, arvosta saamaasi omaa aikaa ja pieniä hengähdyshetkiä arjesta. Syksyn tullessa voit myös käyttää tilaisuutta hyväksesi ja päivittää vanhan kuluneen kahvikuppisi uuteen, syksyiseen sävyyn. Tutustu esimerkiksi Table Top Stories :in uuteen Mist-sarjaan, josta löydät upeat kahvikupit jokaiselle kahvin ystävälle.
Back to reality Moccamaster kahvinkeitin rörstrand kahvikupit mukit

5 vinkkiä viihtyisämpään arkeen

  • Paluu arjen rutiineihin voi tuntua aluksi vaikealta, mutta ole kärsivällinen! Tutkimustulokset osoittavat, että uuden tavan muodostuminen rutiiniksi vie keskimäärin 66 päivää. On myös kysyttävä, että kerkeääkö aiemmat rutiinit edes kadota loman aikana?
  • Jos jatkat työskentelyä osittain kotona, on tärkeää vetää selkeät rajat työn ja vapaa-ajan välille. Pienillä muutoksilla voit jättää työt työaikaan ja nauttia vapaasta ilman syyllisyyttä. Opi esimerkiksi sammuttamaan työntekovälineet työpäivän päätteeksi.
  • Poista arkipäivien ruokastressi valmistamalla koko viikon arkiruoat kerralla. Pakkaa makaronilaatikot, lasagnet ja keitot sopiviksi annoksiksi pakkaseen ja ota sieltä töihin mukaan.
  • Monelle voi paluu kotiin ja arkeen tuntua alakuloiselta. Päivittämällä kotiasi ja elävöittämällä sisustustasi uusilla yksityiskohdilla voi todella tehdä ihmeitä.
  • Arjen ei tarvitse olla tylsää - se täytyy vain omaksua ja nauttia parhaalla mahdollisella tavalla!

Illalliselle

Järjestä kotoisat ja tunnelmalliset illanistujaiset, kutsu läheiset pitkälle illalliselle runsaan viinimäärän kera. Nauti seurasta ja vaihtele kesän kuulumisia. Hyödynnä uuden kauden alusta ja kaikista herkuista, mitä luonnolla on tarjoillaan - kausisadosta, sienistä ja marjoista. Valmista herkullinen muhennos tai vaikkapa kotitekoinen pasta. Älä unohda mustikkapiirakkaa, joka on pakollinen tämän kauden jälkiruokapöydässä.

Kotitoimistoon

Kodikas sisustus ja hyvä järjestys saavat olomme tuntumaan hyvältä. Jos työskentelet kotona on tärkeää vetää selkeät rajat työn ja arjen välille. Kotitoimiston sisustaminen ei siksi ole ajanhukkaa. Viihtyisä toimisto lisää tuottavuutta ja parantaa mielialaa. Luo viihtyisä pieni tila etätyöskentelyyn, joka on vain sinun, ja jossa voit tuntea olosi inspiroituneeksi. Meiltä Cervera :lta löydät ihania ja näppäriä tarvikkeita kotitoimistoon!