/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Cerveran joulupaperi 2023

Kuvittaja Lina Schnaufer on suunnitellut tämän vuoden joulupaperimme!
Cerveran joulupaperi 2023
Cerveran joulupaperi 2023
Me Cerveralla olemme luoneet kauniin joulupaperin yhteistyössä kuvittaja Lina Schnauferin kanssa. Lisää vain "lahjapaketointi" kassalla, niin saat vuoden joululahjat kauniisti paketoituna!

Lina Schnauferin haastattelu

Hei Lina! Olet suunnitellut Cerveran joulupaperin vuodelle 2023 - kerro, mitä näemme kuviossa?
Joulupaperissa on tiheästi kuvitettu kuosi, täynnä värejä, muotoja ja kuvioita. Siinä saavat kukat ja eläimet tilaa kietoutua yhteen joululle tyypillisten symbolien ja kasvillisuuden kanssa. Löydämme muun muassa amarylliksen, hyasintin, mustikkapensaan, kanervan ja kuusen yhdessä mehevien viikunoiden ja rusetin kanssa - joten voit jättää oman lahjapaketin nauhoittamisen tekemättä, jos et jaksa tai halua sitä tehdä.
Mistä sait inspiraation kuvioon?
Työn alussa oli halu leikkiä muodoilla ja valita tiettyjä motiiveja Arts & Crafts -liikkeestä, mutta halusin myös lisätä siihen oman selkeän leimani. Otin mallia peilatusta kuviosta, jota näemme usein näissä kuoseissa, ja lisäsin jouluun sopivia eläimiä ja kasveja - oman tulkintani mukaan. Pidän liikkuvista muodoista, enkä yleensä käytä malleja kuvatessani tiettyä kasvia tai kukkaa. Mielestäni ne tulevat elävämmiksi, kun luon ne omasta muististani. Haluan myös, että ihmiset ilahtuvat paperista ja että se erottuu sekä värinsä että muotonsa ansiosta kuusen alla.
Miten toivot, että asiakkaat reagoivat kuvioon?
Toivon, että kuosi puhuttelee sekä lapsia että aikuisia. Toivon, että paperi huokuu laatua, leikkisyyttä ja hieman mystiikkaa. Minulla on ollut erittäin hauskaa kuvion suunnittelun aikana, joten toivon, että sekä myymälähenkilökunta että lahjojen antajat ja saajat näkevät ja tuntevat tämän.
"Toivon, että ihmiset ilahtuvat nähdessään joulupaperin"
Miten sinusta tuli kuvittaja?
Tulin kuvittajaksi, koska minulla oli päteviä ja auttavaisia opettajia peruskoulussa, lukiossa ja kansanopistossa. He kannustivat minua ja näyttivät, että kuvittajasta voi tulla todellinen ammatti. Opettajani, ystäväni ja tuttavani uskoivat minuun ennen kuin pystyin uskomaan itseeni. Lyhyemmin sanottuna se on myös erittäin hauskaa. Kuvitus on paljon enemmän kuin kauniiden kuvioiden luomista; se on myös merkityksen välittämistä, keskustelua herättämistä ja tiedonvälitystä. Kuvitus tekee maailmasta kauniimman, hauskemman ja helpommin lähestyttävän.
Mikä inspiroi sinua (yleisesti)?
Ihmiset ja henkilökohtaiset kokemukset inspiroivat minua. Kun luon kuosejani, otan yleensä inspiraatiota tietyistä ihmisistä, tapahtumista tai tunteista, joita haluan tulkita. Sitten kirjoitan muistiin avainsanoja, kasveja tai symboleja, jotka liittyvät kyseiseen henkilöön tai muistoon, ja annan niiden innoittaa minua.
Miten aiot viettää tulevan joulun?
Matkustamme Stenungsundiin ja juhlimme siellä perheen ja sukulaisten kanssa. Syömme herkkuja, murskaamme pähkinöitä, hoidamme vuoden ikäistä lastamme ja lepäämme. Joulupäivänä syömme kalkkuna-illallisen ja toivottavasti teemme muutaman lumisen kävelyn.