/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kattaustyylit sadonkorjuujuhliin

Kattaustyylit sadonkorjuujuhliin
Kattaustyylit sadonkorjuujuhliin
Riippumatta siitä, mitä ruokaa aiot tarjoilla, mistä väreistä pidät eniten tai millainen sisustustyyli sinulla on, löydät juuri sinulle sopivat tuotteet kaikkiin syksyn illallisiin meiltä Cerveralta. Frida Ramstedt, joka johtaa yritystä Trendenser, on koonnut yksityiskohdat viidelle eri kattaustyylille. Mikä on suosikkityylisi?
Kaikki tuotteet ovat saatavilla Cerveran verkkokaupasta.
Leikkisä pöydänkattaus. Värikkäät astiat ja koristeet

Leikkisä

Värikäs, rohkea ja leikkisä kattaus, joka virittää vieraiden mielen juhlatunnelmaan. Leikkisän muotoinen kannu, omituinen lasihahmo ja suorat raidat, jotka kohtaavat aaltoilevat reunat. Sekoittele rohkeasti ristiriitaisia värejä ja yhdistele erilaisia kuvioituja astioita ja tekstiilejä saadaksesi kattaukseen kiinnostavuutta ja persoonallisuutta. Yhdistä esimerkiksi ruudullinen pöytäliina kukkakuvioidun lautasen kanssa.
Yksi syksyn kuumimmista trendeistä on lautasliina, jossa on koristeelliset ja värikkäät kontrastiompeleet reunoissa.
perinteinen ja elegantti kattaus valkoiset yksinkertaiset astiat, koristeet jayksityiskohdat. Minimalistinen tyyli

Elegantti

Klassisen ja elegantin kattaustyylin punaisena lankana ovat ajattomat, valkoiset astiat ja rauhoittavat maanläheiset sävyt. Laadukkaat pellavakankaat, ohuet viinilasit ja kiiltävä metalli antavat kattaukselle yksinkertaisen tyylikkään kokonaisuuden ja eksklusiivisen ilmeen. Kattaa juhlapöytä kuin gourmet-ravintolat lainaamalla katseenvangitsevia yksityiskohtia olohuoneesta ja käytä niitä juhlapöydän keskipisteenä.
Tunnelmallinen ja maalaismainen kattaus aidot materiaalit maanläheiset ja lämpimät värit kuparinen kattila keraaminen kannu, lautanen ja kulho

Tunnelmallinen

Maalaismaisessa pöydänkattauksessa kukoistavat aidot luonnonmateriaalit ja maanläheiset, lämpimät värit. Tunnelmallisen tyylin luomiseksi on tärkeää saada kattaukseen kontrasteja ja kerroksellisuutta. Tämä tuo kattaukseen rentoa ilmettä ja saa katseen vaeltamaan. Yhdistele rohkeasti erilaisia, toistensa kanssa yhteensopivia pöytäliinoja, kaitaliinoja ja tabletteja. Lisää kattaukseen käsintehty keraaminen kannu ja mattapintaiset ruokailuvälineet. Tarjoile ruoka suoraan kuparisesta kattilasta ja luo lämmintä tunnelmaa taustamusiikin avulla. Istu alas, rentoudu ja nauti maukkaasta ruoasta!
graaffinen kattaus mustavalkoiset astiat siniset yksityiskohdat kuten maljakko

Graafinen

Mustavalkoinen värimaailma, selkeät linjat ja kaunis sininen väri luovat tämän pöytäkattauksen teeman. Valitsemalla yksivärisen pöytäliinan luot kontrastia kattaukseen ja korostat astioiden muotoa. Valkoisella pyötäliinalla korostat kauniisti esimerkiksi kirkasvärisiä ja kuviollisia astioita.
Tärkeimmät ruoanlaittotarvikkeet blenderi raastin hiilihapotuslaite pastamankeli pizzakivi mandoliini

Fridan toiminnalliset suosikit

Nosta ruoanlaittosi uudelle tasolle hyvillä ruoanlaittovälineillä. Tässä on muutamia toiminnallisia suosikkeja, jotka löytyvät Fridan keittiöstä. Terävä mandoliini ja ergonominen raastinrauta, joilla viipaloit ja raastat vihannekset ja juurekset vaivatta. Tehokas tehosekoitin, jolla valmistat sileät keitot ja terveelliset smoothiet helposti ja nopeasti. Hiilihapotuslaite, jolla valmistat kuplavettä vain napin painalluksella, sekä pastakone, jolla valmistat täydellisen kotitekoisen pastan.