/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vinkit viikonlopun nautintoon

Vinkit viikonlopun nautintoon
Vinkit viikonlopun nautintoon
Arkipäivisin odotamme kaikki viikonloppua, sillä viikonloppuisin voimme torjua ankarimman talvikauden pimeyden nauttimalla kaikesta, mitä viikonloppulla on tarjolla. Vietä esimerkiksi aikaa läheisten kanssa, nauti kiireettömistä aamuista ja upeista illanistujaisista.
Yritä sietää talvikautta vielä hetki, sillä menemme kohti valoisampaa aikaa! Täältä löydät pari vinkkiä, joiden avulla teet viikonlopusta hauskan, ja jotka saavat sinut perjantaisin huudahtamaan “nyt vietämme viikonloppua!"

Sunnuntaibrunssi

Mikään ei ole parempaa, kuin herääminen ilman herätyskelloa, joten jätä herätyskello laittamatta työviikon jälkeen ja torku pitkään viikonloppuna. Jätä myös aamiainen väliin ja nauti hauskemmasta ja sosiaalisemmasta ateriasta - brunssista! Monet meistä yhdistävät brunssin kevääseen ja kesään, jolloin kutsumme ystävät ja sukulaiset nauttimaan brunssista verannalle tai parvekkeelle. Mutta miksi emme hemmottele itseämme herkullisella brunssilla viikonloppuisin ympäri vuoden? Kata pöytä yksinkertaisilla mutta maukkailla ruoilla. Hyödynnä mielellään viikon ylijäämät ja anna niille uutta eloa luomalla hauskoja brunssiaterioita. Näin vähennät sekä ruokahävikkiä että säästät rahaa! Tee brunssista kunnon tapahtuma ja laita aikaa myös pöydän kattaukseen - ehkä voit jo ottaa varaslähdön kevääseen ja kattaa pöydän iloisilla pastelliväreillä!

Ylellinen juustotarjotin

Hemmottelemme itseämme juustotarjottimella aivan liian harvoin! Juustotarjottimen nauttiminen viikonloppuisin on siksi erittäin loistava idea! Valitse juustotarjottimelle suosikkijuustojasi ja herkullisia tarvikkeita, kuten viinirypäleitä, tuoreita viikunoita, oliiveja, keksejä ja juustotikkuja. Aseta kaikki herkut kauniille tarjottimelle, esimerkiksi pyörivälle puutarjottimelle ja avaa suosikkiviinisi, jonka tarjoat hienoimmista viinilaseistasi. Juuri tämä on arjen luksusta: kun hämärrämme rajat arjen ja juhlatilaisuuksien välillä - kun valitset ylelliset juomalasit tai posliinit, jotka vain keräävät pölyä, koska niitä ainoastaan käytetään pyhäpäivinä. Tavallisen päivän vangitseminen on sinänsä juhlimisen arvoista!

Herkkuillallinen!

Haluatko viettää viikonloppusi kotona ja hemmotella itseäsi suosikkiruoallasi? Haluatko myös syödä sen suosikkipyjamassasi, jossa asut koko viikonlopun? Tällöin teet aivan oikein! Tähän aikaan vuodesta kannattaa hemmotella itseään kaikella, mikä piristää mielialaamme. Ruoka tekee meistä onnellisempia, joten jos joka perjantaina tekee mieli tacosta tai erilaisia ilmafriteerauskeittimessä valmistettuja lohdutusruokia, niin kyllä se kannattaa nauttia! Säästä kehittyneet illalliset kevääseen, jolloin kevään valo antaa meille enemmän energiaa. Ennen sitä: Tarjoile illallinen television ääressä sohvapöydälle katettuna ja nauti herkullisesta illallisesta sohvalla puhtaalla omallatunnolla!

Aseta (kevät) tunnelmaa

Kun talvi on pimeimmillään ja kylmimmillään, on meidän turvauduttava temppuihin, jotka voivat helpottaa talvikaudesta selviämistä. Joulun loputtua odotamme nyt innolla ja toiveikkaana kevättä, vaikka tuntuukin siltä, että vielä kestää pitkään ennen kuin luonto taas alkaa kukkimaan.
Miksi emme käytä tilaisuutta hyväksemme ja poimi kevään parhaat tuotteet kotiimme jo nyt? Samalla kun panostat lämpimiin huopiin, viihtyisään valaistukseen ja kauniisiin kynttilälyhtyihin, on myös hyvä idea täyttää kotisi kauniilla leikkokukilla. Koristele maljakko kauniilla tulppaaneilla ja värikkäillä leinikeillä. Vinkki: Jos sinulla on puutarha - miksi et poimi kirsikan tai magnolian oksia ja aseta ne veteen? Sen parempaa kevättunnelmaa ei tule!