/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Piknik-kausi

Nauti ulkoilmaseikkailuista herkullisen ruoan kera
Piknik-kausi
Piknik-kausi
Pakkaa kori täyteen herkkuja, ota mukaan viltti ja suuntaa luontoon ihanalle piknikille. Olipa se sitten puistossa, rannalla tai metsässä, piknik on täydellinen tilaisuus rentoutua ja nauttia herkullisesta ruoasta kauniissa ympäristössä. Täältä löydät runsaasti suosittuja tuotteita piknikille.

5 vinkkiä piknik-kauteen

1. Yksi onnistuneen piknikin tärkeimmistä ainesosista on varustautuminen. Reilunkokoinen piknikkori ja kylmälaukku, iso viltti ja kätevät kattaustarvikkeet tekevät piknikistä iloisen ja vaivattoman elämyksen. Panosta esimerkiksi kestäviin (ja tyylikkäisiin!) pleksilasista valmistettuihin juomalaseihin ja emalista valmistettuihin lautasiin.
2. Varjoisassa paikassa saattaa olla viileää, joten valitse aurinkoinen päivä piknikille ja aseta piknikviltti tuulen suojaan. Kun ilma viilenee - käperry lämpimään vilttiin ja lämmitä itseäsi esimerkiksi Tenderflamen pienen kannettavan takan ympärillä.
3. Tätä olemme kaikki odottaneet - grilliruokaa! Grilliruoka kuuluu kesällä sekä arkeen että juhlaan. Miksi et sytytä myös grilliä piknikillä ja nauti grillatuista herkuista piknikviltillä?
4. Valmista ruoka etukäteen. Jos et ole mestarigrillaaja, vaan haluat valmistaa jotain helppoa, joka ei vie paljon aikaa - valmista lisäkkeeksi herkullinen salaatti ja eri seoksia. Ehkäpä voit samalla hyödyntää jääkaapissa olevia jämäruokia? Monet piknikruoat maistuvat paremmilta, kun valmistat ne edellisenä iltana!
5. Jaa ruoat eväsrasioihin. On aina miellyttävämpää pitää ainekset tai lisukkeet erillään toisistaan. Jos esimerkiksi tarjoilet wrappeja, ota mukaan kaikki ainekset erikseen pakattuina ja anna jokaisen tehdä omat wrapit ja lisätä niihin kastikkeet piknikin aikana.