/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Syksyn kiinalainen ruokakomero

Syksyn kiinalainen ruokakomero
Syksyn kiinalainen ruokakomero
Aloitamme syyskauden Cerveralla rohkeilla kaukoidän mauilla! Yhdessä Jimmy Guon kanssa, joka on yksi tämän hetken kiinnostavimpia kokkeja Ruotsissa, astumme legendaarisen kiinalaisen keittiön jännittävään maailmaan ja annamme aistiemme matkustaa uusien odottamattomien maku-ulottuvuuksien välillä. Tervetuloa Jimmy Guon kiinalaiseen ruokakomeroon, jossa hän opastaa meitä makujen, tekniikoiden ja ruoanlaittovälineiden läpi, joita tarvitset menestyäksesi 400 000 vuotta vanhan kiinalaisen keittiön mestarina!
Jimmy Guo kokonaisen kalan valmistus aasialainen keittiö ruoanlaitto

Jimmyn vinkit!

"Kokonaisen kalan tarjoilu on takuulla yksi mahtavimmista asioista mitä isäntänä voit tehdä. Kokonaisen kalan höyryttäminen on helpompaa kuin moni uskoo, joten kannattaa ottaa haaste vastaan, sillä näin saat upeannäköistä juhlaruokaa ja teet taatusti vaikutuksen vieraisiin. Suurin haaste on löytää tapa höyryttää kala. Jos uunissasi on höyrytoiminto, se on helppoa. Muuten voit jakaa kalan kahtia niin, että se mahtuu kahteen päällekkäin pinottuun höyrytyskoriin. Kokoa vain kala varovasti yhteen ennen tarjoilua ja peitä se yrteillä ja muilla koristeilla. Höyrytettävä kala voidaan myös tehdä fileistä. Säädä vain kypsennysaikaa fileiden mukaan. Kuinka tahansa teet, on tämä uskomattoman herkullinen tapa syödä kalaa. Tähän reseptiin suositellaan valkolihaista kalaa, kuten merianturia, meriahventa tai kuhaa. Pyydä mielellään kalakauppiaasi perkaamaan ja suomustamaan kala, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä kotona."
Jimmyn keittokirjasta "Mitt kinesiska skafferi".
pöydän kattaus sinivalkoinen astiasto aasialainen ruoka höyrytyskori dumplings syömäpuikot
Unohda minimalismi, kun astut kiinalaiseen keittiöön, sillä kiinalaisen ruokakulttuurin perinteet tarjoavat yhden maailman monipuolisimmista makumatkoista. More is more - mutta erittäin miellyttävällä tavalla. Sama pätee pöydän kattausta. Hurmaa vieraat vahvalla väriteemalla. Valitse kattaukseen yksi tai pari hallitsevaa väriä ja työskentele niiden eri sävyillä. Väriteemana voi olla esimerkiksi sininen, jota yhdistelet erityyppisten sinisten sävyjen kanssa. Voit myös lisätä erilaisia, toistensa kanssa yhteensopivia kuvioita, jotka tuovat kattauksen kiinnostavuutta ja persoonallisuutta. Yhdistele geometrisia muotoja ja harmonisia luonnonkuvioita, kuten kukkia ja lehtiä, tai hae inspiraatiota eläimistöstä ja aseta kattaukseen kalan ja muiden eläimien muotoista posliinia. Lisää kattaukseen rohkeasti eri korostusvärejä, esimerkiksi sopivaa punaista. Äläkä unohda lisätä luonnollisia elementtejä, antaaksesi kattaukseen rentouttavaa ja orgaanista tuntua. Voit esimerkiksi tarjoilla nyytit suoraan höyrytyskorista tai käyttää puisia tarjoiluvälineitä.