
Valmistus:
Kuumenna uuni 185 °C:een.
Jauha pähkinät ja sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.
Lisää appelsiinimehu, kahvi ja öljy. Sekoita ainekset ja kaada seos leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
Pirskottele päälle hunajaa ja paista uunissa noin 30-40 minuuttia.
Säilytä rapea granola ilmatiiviissä purkissa. Tarjoile granola maidon tai jogurtin kanssa ja ripottele päälle hienonnettua tummaa suklaata ja koristele appelsiiniviipaleilla.
Appelsiini-suklaagranola
Ainekset
5 dl kaurahiutaleita
1 dl ruisrouhetta
1 dl pellavansiemeniä
½ dl saksanpähkinöitä
½ dl manteleita
1 dl hasselpähkinöitä
2 msk kaakaojauhetta
1 appelsiini
2 rkl kylmää kahvia
1 rkl öljyä
½ dl hunajaa
Valmistus:
- Kuumenna uuni 185 °C:een.
- Jauha pähkinät ja sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.
- Lisää appelsiinimehu, kahvi ja öljy. Sekoita ainekset ja kaada seos leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
- Pirskottele päälle hunajaa ja paista uunissa noin 30-40 minuuttia.
- Säilytä rapea granola ilmatiiviissä purkissa. Tarjoile granola maidon tai jogurtin kanssa ja ripottele päälle hienonnettua tummaa suklaata ja koristele appelsiiniviipaleilla.