/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bruschetta fetajuustolevitteellä2 annosta1 levain-leipää1 dl oliiviöljyä1 pkt fetajuustoa1 dl turkkilaista jogurttia300 g kirsikkatomaatteja (mieluiten eri värejä)Suolaa ja pippuria
Valmistus:1. Laita tomaatit uunivuokaan, mausta suolalla ja mustapippurilla, ja pirskota päälle oliiviöljyä. Paahda uunissa 220 asteessa 20 minuuttia.2. Viipaloi leipä ja paista viipaleet grillissä tai grillipannulla.3. Vatkaa fetajuusto turkkilaisen jogurtin kanssa, kunnes se on kuohkeaa.4. Levitä fetajuustolevite leipäviipaleiden päälle ja nostele päälle tomaatit. Lisää hieman oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria.

Bruschetta fetajuustolevitteellä

Nauti välimeren mauista valmistamalla tämä upea resepti - maukas bruschetta, kermainen fetajuustolevite ja paahdetut tomaatit. Tämä maukas yhdistelmä on täydellinen alkupalaksi tai välipalaksi!
Bruschetta fetajuusto resepti
Ingredienser
2 annosta

1 levain-leipää
1 dl oliiviöljyä
1 pkt fetajuustoa
1 dl turkkilaista jogurttia
300 g kirsikkatomaatteja (mieluiten eri värejä)
Suolaa ja pippuria

Valmistus:

1. Laita tomaatit uunivuokaan, mausta suolalla ja mustapippurilla, ja pirskota päälle oliiviöljyä. Paahda uunissa 220 asteessa 20 minuuttia.
2. Viipaloi leipä ja paista viipaleet grillissä tai grillipannulla.
3. Vatkaa fetajuusto turkkilaisen jogurtin kanssa, kunnes se on kuohkeaa.
4. Levitä fetajuustolevite leipäviipaleiden päälle ja nostele päälle tomaatit. Lisää hieman oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria.

Jätä arvostelu