
Valmistus: 1. Valmista pesto sekoittamalla kaikki ainekset paitsi öljy. Valuta joukkoon öljy koko ajan sekoittaen. Mausta pesto suolalla ja mustapippurilla.2. Liota pavut kevyesti suolatussa vedessä noin 1-2 minuuttia ja huuhtele kylmällä vedellä.3. Aseta burratat lautaselle ja asettele päälle pavut. Leikkaa jokaiseen burrataan risti ja lorauta päälle pestoa. Tarjoile loput pestosta pienessä kulhossa.4. Ripottele päälle suolaa, mustapippuria ja hieman oliiviöljyä.
Burrata vihreillä pavuilla ja pestolla
Tutustu herkulliseen makuyhdistelmään meidän burrata -reseptillä. Kermainen burrata, rapeat vihreät pavut ja maukas pesto antaa terveellisen ja värikkään aterian, joka mielyttää paitsi makunystyröitä myös silmää! Tämä on täydellinen nautittavaksi kesällä tai kun kaipaat kevyttä ja raikasta ateriaa.
Ainekset
Noin 4 annosta
PESTO
½ dl hienonnettua tilliä
½ dl hienonnettua persiljaa
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
1 dl babypinaattia
1 pieni valkosipulinkynsi
50 g Västerbottenjuustoa
½ dl paahdettuja auringonkukansiemeniä
2 tl sitruunamehua
½ sitruunan raastettu kuori
¾ dl rypsiöljyä
Suolaa ja pippuria
MUUT AINEKSET
3 Burrata-juustoa
400 g papuja, esim. sokeriherneitä, vihreitä papuja, soijapapuja
Oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
Valmistus:
1. Valmista pesto sekoittamalla kaikki ainekset paitsi öljy. Valuta joukkoon öljy koko ajan sekoittaen. Mausta pesto suolalla ja mustapippurilla.
2. Liota pavut kevyesti suolatussa vedessä noin 1-2 minuuttia ja huuhtele kylmällä vedellä.
3. Aseta burratat lautaselle ja asettele päälle pavut. Leikkaa jokaiseen burrataan risti ja lorauta päälle pestoa. Tarjoile loput pestosta pienessä kulhossa.
4. Ripottele päälle suolaa, mustapippuria ja hieman oliiviöljyä.