Pulled pork fajitas
Herkkusuiden suosikki, pulled pork fajitas, vie makunautintosi täysin uudelle tasolle! Tässä reseptissä yhdistyvät suussa sulava, hitaasti kypsennetty porsaanliha ja mehukkaat vihannekset, jotka yhdessä luovat täydellisen täytteen tortilloille.
Resepti: Johanna Cryer
1 kg porsaan niskaa
1 rkl jauhettua juustokuminaa
1 rkl savustettua paprikajauhetta
1 tl chilihiutaleita
0,5 tl chilijauhetta
2 tl suolaa
1 rkl tummaa muscovadosokeria tai fariinisokeria
1 dl bbq-kastiketta
Valmistus
1. Lämmitä uuni 220°C. Kuivaa liha talouspaperilla. Sekoita kuivat ainekset ja hiero seos porsaanlihaan.
2. Paahda lihaa uunissa 20 minuuttia, käännä ja kypsennä vielä 10 minuuttia.
3. Laske lämpötila 150°C. Peitä porsas foliolla ja jatka hitaasti paistamista 4 1/2–5 tuntia, valellen lihaa folioon kertyvillä nesteillä noin kerran tunnissa. Liha on valmista, kun se hajoaa helposti haarukalla vedettäessä.
4. Ota liha uunista ja anna levätä peitettynä 20 minuuttia.
5. Nyhdä liha säikeiksi haarukalla ja sekoita joukkoon lämmin barbecue-kastike.
6. Tarjoile paahdetun paprikan, lempivihannestesi, tuoreen korianterin, riisin, salsan, guacamolen ja ranskankerman kera.
2. Paahda lihaa uunissa 20 minuuttia, käännä ja kypsennä vielä 10 minuuttia.
3. Laske lämpötila 150°C. Peitä porsas foliolla ja jatka hitaasti paistamista 4 1/2–5 tuntia, valellen lihaa folioon kertyvillä nesteillä noin kerran tunnissa. Liha on valmista, kun se hajoaa helposti haarukalla vedettäessä.
4. Ota liha uunista ja anna levätä peitettynä 20 minuuttia.
5. Nyhdä liha säikeiksi haarukalla ja sekoita joukkoon lämmin barbecue-kastike.
6. Tarjoile paahdetun paprikan, lempivihannestesi, tuoreen korianterin, riisin, salsan, guacamolen ja ranskankerman kera.