
Valmistus: 1. Kuumenna uuni 275 °C:een.2. Voitele vuoka. 3. Halkaise hummeri pitkittäin ja aseta se uunivuokaan. Ripottele päälle raastettua juustoa, sherryä ja mausta paprikahauheella. Laita myös pari voipalaa hummerin päälle.4. Gratinoi hummeri uunissa noin 5-8 minuuttia, kunnes se on pinnalta kauniin ruskea.5. Ripottele päälle persiljaa ja tarjoile hummeri parin sitruunaviipaleen kanssa.Vinkki!
Gratinoitu hummeri
Ainekset
2 annosta
1 keitetty hummeri
1 dl raastettua juustoa
2 rkl sherryä
2 rkl voita
Paprikajauhetta
Sitruuna
Hienonnettua persiljaa
Valmistus:
1. Kuumenna uuni 275 °C:een.
2. Voitele vuoka.
3. Halkaise hummeri pitkittäin ja aseta se uunivuokaan. Ripottele päälle raastettua juustoa, sherryä ja mausta paprikahauheella. Laita myös pari voipalaa hummerin päälle.
4. Gratinoi hummeri uunissa noin 5-8 minuuttia, kunnes se on pinnalta kauniin ruskea.
5. Ripottele päälle persiljaa ja tarjoile hummeri parin sitruunaviipaleen kanssa.
Vinkki! Kun tarjoilet gratinoitua hummeria, lisää kauniit äyriäisaterimet pöydän kattaukseen.