/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Gratinoitu hummeri 2 annosta1 keitetty hummeri 1 dl raastettua juustoa2 rkl sherryä2 rkl voitaPaprikajauhettaSitruunaHienonnettua persiljaa
Valmistus: 1. Kuumenna uuni 275 °C:een.2. Voitele vuoka. 3. Halkaise hummeri pitkittäin ja aseta se uunivuokaan. Ripottele päälle raastettua juustoa, sherryä ja mausta paprikahauheella. Laita myös pari voipalaa hummerin päälle.4. Gratinoi hummeri uunissa noin 5-8 minuuttia, kunnes se on pinnalta kauniin ruskea.5. Ripottele päälle persiljaa ja tarjoile hummeri parin sitruunaviipaleen kanssa.Vinkki!

Gratinoitu hummeri

Mehevä hummeri gratinoitu maukkaalla juustolla, joka sulaa kauniisti hummerin lihan päälle. Runsas ripaus sherryä antaa ruokaan hienovaraisen ja hienostuneen maun. Tarjoile hummeri paistettujen sitruunasiivujen kera, jotka tuovat raikasta hapokkuutta, ja ripottele päälle tuoretta hienonnettua persiljaa. Tämä resepti riittää kahdelle henkilölle ja on täydellinen romanttiselle illalliselle tai erityisiin tilaisuuksiin.
hummeri gratinoitu hummeri hummeri resepti
Ainekset
2 annosta

1 keitetty hummeri
1 dl raastettua juustoa
2 rkl sherryä
2 rkl voita
Paprikajauhetta
Sitruuna
Hienonnettua persiljaa

Valmistus:

1. Kuumenna uuni 275 °C:een.
2. Voitele vuoka.
3. Halkaise hummeri pitkittäin ja aseta se uunivuokaan. Ripottele päälle raastettua juustoa, sherryä ja mausta paprikahauheella. Laita myös pari voipalaa hummerin päälle.
4. Gratinoi hummeri uunissa noin 5-8 minuuttia, kunnes se on pinnalta kauniin ruskea.
5. Ripottele päälle persiljaa ja tarjoile hummeri parin sitruunaviipaleen kanssa.
Vinkki! Kun tarjoilet gratinoitua hummeria, lisää kauniit äyriäisaterimet pöydän kattaukseen.

Jätä arvostelu