
Valmistus: 1. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Sekoita sitten marinadi hyvin leikkeiden pintaan ja anna marinoitua yön yli.2. Keitä perunat pehmeiksi. Keitä tai grillaa parsat ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Viipaloi hopeasipuli ohuiksi viipaleiksi ja revi salaatit suupalan kokoisiksi.3. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.4. Kääntele perunat, parsa, hopeasipuli ja salaatti kastikkeen kanssa ja laita tarjoiluastialle. Ripottele päälle raastettua parmesaanijuustoa ja viimeistele raastetulla sitruunankuorella.5. Sytytä kaasugrilli ja grillaa kananpalat kypsiksi. Tarjoile kananpalat yhdessä perunasalaatin kanssa.
Marinoitu kana ja Caesar-perunasalaatti
Marinoitu kana ja kermainen Caesar-perunasalaatti on klassinen yhdistelmä kesän grilli-illoille. Meidän reseptillä saat kanasta mehevän ja maukkaan. Marinoi kana itse tehdyllä marinaadilla, jossa on valkosipulia, oliiviöljyä, soijakastiketta, balsamiviinietikkaa, sitruunaa ja hunajaa. Viimeistele herkku kermaisella caesar-perunasalaatilla ja nauti upeasta grilli-illallisesta!

Ainekset
4 annosta
MARINOITU KANA
800 g kanan paistileikettä
1 puristettu valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl kiinalaista soijakastiketta
2 tl balsamiviinietikkaa
1/2 sitruuna (kuori ja mehu)
2 tl hunajaa
Suolaa
CEASARKASTIKE
2 keltuaista
6 anjovisfileetä
1 rkl valkoviinietikkaa
2 tl dijon sinappia
1 puristettu valkosipulinkynsi
75 g raastettua parmesaanijuustoa
2 dl öljyä
Suolaa
Mustapippuria
PERUNASALAATTI
700 g perunaa
250 g vihreää parsaa
1 hopeasipulia
1 jääsalaatti
25 g parmesaanijuustoa
1 sitruunan kuori
Valmistus:
1. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Sekoita sitten marinadi hyvin leikkeiden pintaan ja anna marinoitua yön yli.
2. Keitä perunat pehmeiksi. Keitä tai grillaa parsat ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Viipaloi hopeasipuli ohuiksi viipaleiksi ja revi salaatit suupalan kokoisiksi.
3. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
4. Kääntele perunat, parsa, hopeasipuli ja salaatti kastikkeen kanssa ja laita tarjoiluastialle. Ripottele päälle raastettua parmesaanijuustoa ja viimeistele raastetulla sitruunankuorella.
5. Sytytä kaasugrilli ja grillaa kananpalat kypsiksi. Tarjoile kananpalat yhdessä perunasalaatin kanssa.