/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Marinoitu kana ja Caesar-perunasalaatti 4 annosta MARINOITU KANA800 g kanan paistileikettä1 puristettu valkosipulinkynsi2 rkl oliiviöljyä 1 rkl kiinalaista soijakastiketta2 tl balsamiviinietikkaa1/2 sitruuna (kuori ja mehu)2 tl hunajaaSuolaaCEASARKASTIKE 2 keltuaista 6 anjovisfileetä1 rkl valkoviinietikkaa2 tl dijon sinappia1 puristettu valkosipulinkynsi75 g raastettua parmesaanijuustoa 2 dl öljyäSuolaa Mustapippuria PERUNASALAATTI 700 g perunaa250 g vihreää parsaa1 hopeasipulia1 jääsalaatti 25 g parmesaanijuustoa 1 sitruunan kuori
Valmistus: 1. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Sekoita sitten marinadi hyvin leikkeiden pintaan ja anna marinoitua yön yli.2. Keitä perunat pehmeiksi. Keitä tai grillaa parsat ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Viipaloi hopeasipuli ohuiksi viipaleiksi ja revi salaatit suupalan kokoisiksi.3. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.4. Kääntele perunat, parsa, hopeasipuli ja salaatti kastikkeen kanssa ja laita tarjoiluastialle. Ripottele päälle raastettua parmesaanijuustoa ja viimeistele raastetulla sitruunankuorella.5. Sytytä kaasugrilli ja grillaa kananpalat kypsiksi. Tarjoile kananpalat yhdessä perunasalaatin kanssa.

Marinoitu kana ja Caesar-perunasalaatti

Marinoitu kana ja kermainen Caesar-perunasalaatti on klassinen yhdistelmä kesän grilli-illoille. Meidän reseptillä saat kanasta mehevän ja maukkaan. Marinoi kana itse tehdyllä marinaadilla, jossa on valkosipulia, oliiviöljyä, soijakastiketta, balsamiviinietikkaa, sitruunaa ja hunajaa. Viimeistele herkku kermaisella caesar-perunasalaatilla ja nauti upeasta grilli-illallisesta!
grillattu broileri grilli ruoanlaitto perunasalaatti ceasar salaatti resepti valurautapannu
Ainekset
4 annosta

MARINOITU KANA
800 g kanan paistileikettä
1 puristettu valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl kiinalaista soijakastiketta
2 tl balsamiviinietikkaa
1/2 sitruuna (kuori ja mehu)
2 tl hunajaa
Suolaa

CEASARKASTIKE
2 keltuaista
6 anjovisfileetä
1 rkl valkoviinietikkaa
2 tl dijon sinappia
1 puristettu valkosipulinkynsi
75 g raastettua parmesaanijuustoa
2 dl öljyä
Suolaa
Mustapippuria

PERUNASALAATTI
700 g perunaa
250 g vihreää parsaa
1 hopeasipulia
1 jääsalaatti
25 g parmesaanijuustoa
1 sitruunan kuori

Valmistus:

1. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Sekoita sitten marinadi hyvin leikkeiden pintaan ja anna marinoitua yön yli.
2. Keitä perunat pehmeiksi. Keitä tai grillaa parsat ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Viipaloi hopeasipuli ohuiksi viipaleiksi ja revi salaatit suupalan kokoisiksi.
3. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
4. Kääntele perunat, parsa, hopeasipuli ja salaatti kastikkeen kanssa ja laita tarjoiluastialle. Ripottele päälle raastettua parmesaanijuustoa ja viimeistele raastetulla sitruunankuorella.
5. Sytytä kaasugrilli ja grillaa kananpalat kypsiksi. Tarjoile kananpalat yhdessä perunasalaatin kanssa.

Jätä arvostelu