/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Grillipizza1 pizza1 pizzataikina 0,5 dl ranskankermaa2 salottisipulia, viipaloituna 2 dl raastettua juustoa200 g vihreää parsaa1 burrata 0,5 sitruuna (kuori ja mehu)1 ruukku tilliä Mustapippuria
Valmistus: 1. Kauli taikina isolle jauhotetulle leikkuulaudalle. 2. Levitä pizzapohjalle kerros ranskankermaa. Ripottele päälle viipaloitu sipuli, pilkotut parsat ja juustoraaste.Grillissä:Uunissa:Tarjoilu

Grillipizza

Grillipizza on kulinaarinen kokemus, joka vie rakastetun italialaisen klassikon aivan uudelle tasolle. Paistamalla pizzan suoraan grillissä saat rapean pizzapohjan ja täytteet saavat hieman savuisen maun.
Tässä reseptissä yhdistyvät rapea pizzapohja, tuorea parsa, virkistävä sitruuna ja kermainen burrata. Jos etsit herkullista ruokailukokemusta, ehdotamme, että kokeilet meidän grillipizza- reseptiä!
Pizza grillipizza resepti kattaus pizzakivi pizzaleikkuri
Ainekset
1 pizza

1 pizzataikina
0,5 dl ranskankermaa
2 salottisipulia, viipaloituna
2 dl raastettua juustoa
200 g vihreää parsaa
1 burrata
0,5 sitruuna (kuori ja mehu)
1 ruukku tilliä
Mustapippuria

Valmistus:


1. Kauli taikina isolle jauhotetulle leikkuulaudalle.
2. Levitä pizzapohjalle kerros ranskankermaa. Ripottele päälle viipaloitu sipuli, pilkotut parsat ja juustoraaste.
Grillissä:
3. Varmista, että sinulla on tarpeeksi iso grilli, jotta pizzakiven ympärille jää hieman tilaa. Lämmön on voitava nousta ylös pizzakiven ympäriltä.
4. Sytytä grilli ja anna sen lämmetä kuumaksi. Siirrä sitten hiillos grillin reunoille, jos mahdollista. Tämä antaa pizzalle rapean pinnan polttamatta pizzan pohjaa.
5. Aseta pizzakivi grilliin ja anna sen lämmetä.
6. Ripottele pizzakivelle maissijauhoja, jotta pizza ei tartu kiveen kiinni. Liu'uta pizza varovasti pizzakivelle ja grillaa 4-5 minuuttia.
Uunissa:
3. Aseta pizzakivi uuniin ja anna uunin lämpötilan nousta 225-250 asteeseen.
4. Ripottele pizzakivelle maissijauhoja, jotta pizza ei tartu kiveen kiinni. Liu'uta pizza varovasti pizzakivelle ja paista pizza noin 10 minuuttia, tai kunnes se on saanut kauniin värin.
Tarjoilu
Levitä kypsän pizzan päälle burrataa, raastettua sitruunankuorta, mustapippuria ja tuoretta tilliä!

Jätä arvostelu