
Valmistus: 1. Sulata 100 g suklaasta. Ota kulho pois kattilan päältä ja lisää loput suklaasta. Sekoita, kunnes suklaa on kokonaan sulanut.
2. Levitä suklaa melko ohueksi kerrokseksi leivinpaperilla päällystetylle pellille. Ripottele päälle pistaasipähkinät ja pakastekuivatut vadelmat.
3. Siivilöi päälle vadelmajauhetta ja raasta limetin kuorta.
4. Anna suklaan jähmettyä ja murra sitten suklaalevy sopivan kokoisiksi paloiksi.
Itse tehty suklaalevy
Itse tehty suklaalevy on helppo ja herkullinen tapa luoda omia suklaaherkkuja, täynnä suosikkimakujasi! Tässä reseptissä maitosuklaan pinnalle ripotellaan pistaasipähkinöitä, pakastekuivattuja vadelmia ja raikasta limetin kuorta, jotka antavat suklaalle upean makuyhdistelmän ja kauniin ulkonäön.

Ainekset
1 pelti
300 g hienonnettua maitosuklaata
50 g paahdettuja ja rouhittuja pistaasipähkinöitä
1 rkl pakastekuivattuja vadelmia
Vadelmajauhetta
1 limetin kuori
Valmistus:
1. Sulata 100 g suklaasta. Ota kulho pois kattilan päältä ja lisää loput suklaasta. Sekoita, kunnes suklaa on kokonaan sulanut.
2. Levitä suklaa melko ohueksi kerrokseksi leivinpaperilla päällystetylle pellille. Ripottele päälle pistaasipähkinät ja pakastekuivatut vadelmat.
3. Siivilöi päälle vadelmajauhetta ja raasta limetin kuorta.
4. Anna suklaan jähmettyä ja murra sitten suklaalevy sopivan kokoisiksi paloiksi.
2. Levitä suklaa melko ohueksi kerrokseksi leivinpaperilla päällystetylle pellille. Ripottele päälle pistaasipähkinät ja pakastekuivatut vadelmat.
3. Siivilöi päälle vadelmajauhetta ja raasta limetin kuorta.
4. Anna suklaan jähmettyä ja murra sitten suklaalevy sopivan kokoisiksi paloiksi.