0,5 dl sokeria2 dl seljankukkamehua1 vaniljatanko6-8 kokonaista neilikkaa1 tähtianis1 kanelitanko1 pala kuivattua inkivääriä50 cl kuivaa valkoviiniäValmistus: 1. Laita kaikki kuivat ainesosat lasipurkkiin kannen kanssa ja kaada päälle seljankukkamehu. Anna maustua jääkaapissa enintään vuorokausi, mutta vähintään 8 tuntia.
2. Kun on glögin aika - siivilöi mausteet pois ja lisää valkoviini. Lämmitä glögiä, sen ei tule kiehua. Maista ja laimenna tarvittaessa.
3. Tarjoile glögimukeissa tai lämmönkestävissä laseissa. Koristele appelsiinin viipaleella, sultanarusinoilla ja makeilla manteleilla.
Jouluinen seljankukkaglögi
Löydä joulun tunnelmaa - valmista jouluinen seljankukkaglögi! Tämä lämmin juoma yhdistää herkullisen seljankukkamehun ja joulun aromit, luoden täydellisen juoman kylmiin talvi-iltoihin. Tarjoile ystäville ja perheelle, ja nauti sen viettelevästä mausta joulun aikana. Tämä resepti on helppo valmistaa ja tuo joulutunnelmaa jokaiseen kokoontumiseen!
Löydä joulun tunnelmaa - valmista jouluinen seljankukkaglögi! Tämä lämmin juoma yhdistää herkullisen seljankukkamehun ja joulun aromit, luoden täydellisen juoman kylmiin talvi-iltoihin. Tarjoile ystäville ja perheelle, ja nauti sen viettelevästä mausta joulun aikana. Tämä resepti on helppo valmistaa ja tuo joulutunnelmaa jokaiseen kokoontumiseen!

Ainekset
0,5 dl sokeria
2 dl seljankukkamehua
1 vaniljatanko
6-8 kokonaista neilikkaa
1 tähtianis
1 kanelitanko
1 pala kuivattua inkivääriä
50 cl kuivaa valkoviiniä
Valmistus:
1. Laita kaikki kuivat ainesosat lasipurkkiin kannen kanssa ja kaada päälle seljankukkamehu. Anna maustua jääkaapissa enintään vuorokausi, mutta vähintään 8 tuntia.
2. Kun on glögin aika - siivilöi mausteet pois ja lisää valkoviini. Lämmitä glögiä, sen ei tule kiehua. Maista ja laimenna tarvittaessa.
3. Tarjoile glögimukeissa tai lämmönkestävissä laseissa. Koristele appelsiinin viipaleella, sultanarusinoilla ja makeilla manteleilla.
2. Kun on glögin aika - siivilöi mausteet pois ja lisää valkoviini. Lämmitä glögiä, sen ei tule kiehua. Maista ja laimenna tarvittaessa.
3. Tarjoile glögimukeissa tai lämmönkestävissä laseissa. Koristele appelsiinin viipaleella, sultanarusinoilla ja makeilla manteleilla.






