/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kirsikat:Jäätelöseos:Vaihtoehto 1:Vaihtoehto 2:
Kirsikkajäätelö bourbonilla200 g kirsikoita30 ml bourbonia250 ml maitoa200 ml kuohukermaa3 munankeltuaista 150 g sokeriaRipaus suolaa10 g voita2 tl sitruunamehuaSavupistooli + Applewood-makuiset savulastut
Valmistus: Kaksi päivää ennen tarjoiluaPuolita kirsikat ja marinoi bourbonissa yön yli.Päivä ennen tarjoilua1. Valuta kirsikat, mutta säästä neste.2. Sulata voi keskilämmöllä paistinpannulla. Lisää kirsikat ja paista, kunnes ne pehmenevät, noin 8 minuuttia.3. Kaada joukkoon bourbonia ja hauduta alkoholi pois.4. Lisää sitruunamehu ja yksi kolmasosa sokerista. Keitä keskilämmöllä 5-8 minuuttia. Valuta kirsikat, mutta säästä taas mehu.5. Laita kirsikat ja mehu jääkaappiin.6. Kuumenna maito ja kerma kattilassa, kunnes se alkaa höyryämään.7. Sekoita keskenään munankeltuaiset, suola ja kaksi kolmasosaa sokerista.8. Lisää kuuma maitoseos ohuena nauhana samalla vatkaten. Kaada seos takaisin kattilaan ja kuumenna 75 asteeseen. Sekoita koko ajan. Kaada seos puhtaaseen kulhoon ja peitä muovikelmulla.9. Työnnä savupistoolin letku kulhoon, muovikelmun alle ja savusta jäätelöseos.10. Aseta kulho jääkaappiin noin 5-10 minuutiksi. Savusta sitten seos uudelleen ja anna sen levätä jääkaapissa yön yli.Tarjoilupäivä

Kirsikkajäätelö bourbonilla

Valmistaudu kokemaan ainutlaatuinen ja jännittävä maku tällä jäätelöreseptillä! Yhdistämällä kirsikoita, bourbonia ja jännittävää savun makua savustuspistoolilla, saat aistillisen jäätelökokemuksen. Seuraa helppoa reseptiämme ja nauti tästä jännittävästä makuelämyksestä, joka myös yllättää ja hurmaa kaikki vieraasi!
Kirsikkajäätelö alkoholi kotitekoinen jäätelö bourbon uunivuoka jäätelökulho jäätelökauha
Ainekset
200 g kirsikoita
30 ml bourbonia
250 ml maitoa
200 ml kuohukermaa
3 munankeltuaista
150 g sokeria
Ripaus suolaa
10 g voita
2 tl sitruunamehua
Savupistooli + Applewood-makuiset savulastut

Valmistus:

Kaksi päivää ennen tarjoilua
Puolita kirsikat ja marinoi bourbonissa yön yli.
Päivä ennen tarjoilua
Kirsikat:
1. Valuta kirsikat, mutta säästä neste.
2. Sulata voi keskilämmöllä paistinpannulla. Lisää kirsikat ja paista, kunnes ne pehmenevät, noin 8 minuuttia.
3. Kaada joukkoon bourbonia ja hauduta alkoholi pois.
4. Lisää sitruunamehu ja yksi kolmasosa sokerista. Keitä keskilämmöllä 5-8 minuuttia. Valuta kirsikat, mutta säästä taas mehu.
5. Laita kirsikat ja mehu jääkaappiin.
Jäätelöseos:
6. Kuumenna maito ja kerma kattilassa, kunnes se alkaa höyryämään.
7. Sekoita keskenään munankeltuaiset, suola ja kaksi kolmasosaa sokerista.
8. Lisää kuuma maitoseos ohuena nauhana samalla vatkaten. Kaada seos takaisin kattilaan ja kuumenna 75 asteeseen. Sekoita koko ajan. Kaada seos puhtaaseen kulhoon ja peitä muovikelmulla.
9. Työnnä savupistoolin letku kulhoon, muovikelmun alle ja savusta jäätelöseos.
10. Aseta kulho jääkaappiin noin 5-10 minuutiksi. Savusta sitten seos uudelleen ja anna sen levätä jääkaapissa yön yli.
Tarjoilupäivä
Vaihtoehto 1: Valmista jäätelö jäätelökoneessa. Lisää kirsikat ja kirsikkamehu noin 1 minuutti ennen kuin jäätelö on valmis. Laita pakastimeen odottamaan tarjoilua.
Vaihtoehto 2: Jos et omista jäätelökonetta, voit laittaa jäätelön pakastimeen kannelliseen astiaan. Anna jäätelön jäätyä vähintään 4 tuntia. Sekoita jäätelöä puolen tunnin välein ensimmäisten kahden tunnin aikana.

Jätä arvostelu