8 palaa8 paahtoleipää 200 g kalanmätiä2 dl ranskankermaa2 pientä punasipulia
Valmistus1. Paista leipäviipaleet ja leikkaa niistä pyöreitä paloja lasin tai pyöreän piparkakkumuotin avulla.2. Hienonna punasipuli ja laita kylmään veteen noin 3 minuutiksi.3. Levitä cocktailpalojen päälle ranskankermaa ja viimeistele muikunmädillä ja punasipulilla.
Mätileivät
Pienet mätileivät ovat täydellinen valinta alkupalaksi. Nämä herkulliset suupalat, jossa yhdistyvät grillattu leipä, ranskankerma, kalanmäti ja hienonnettu punasipuli, tarjoavat unohtumattoman makuelämyksen ja ovat täydellisiä tarjottavaksi juhlallisissa tilaisuuksissa!
Ainekset
8 palaa
8 paahtoleipää
200 g kalanmätiä
2 dl ranskankermaa
2 pientä punasipulia
Valmistus
1. Paista leipäviipaleet ja leikkaa niistä pyöreitä paloja lasin tai pyöreän piparkakkumuotin avulla.
2. Hienonna punasipuli ja laita kylmään veteen noin 3 minuutiksi.
3. Levitä cocktailpalojen päälle ranskankermaa ja viimeistele muikunmädillä ja punasipulilla.