/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mätileivät8 palaa8 paahtoleipää 200 g kalanmätiä2 dl ranskankermaa2 pientä punasipulia
Valmistus1. Paista leipäviipaleet ja leikkaa niistä pyöreitä paloja lasin tai pyöreän piparkakkumuotin avulla.2. Hienonna punasipuli ja laita kylmään veteen noin 3 minuutiksi.3. Levitä cocktailpalojen päälle ranskankermaa ja viimeistele muikunmädillä ja punasipulilla.

Mätileivät

Pienet mätileivät ovat täydellinen valinta alkupalaksi. Nämä herkulliset suupalat, jossa yhdistyvät grillattu leipä, ranskankerma, kalanmäti ja hienonnettu punasipuli, tarjoavat unohtumattoman makuelämyksen ja ovat täydellisiä tarjottavaksi juhlallisissa tilaisuuksissa!
Mätileivät resepti suupalat herkut mäti punasipuli
Ainekset
8 palaa

8 paahtoleipää
200 g kalanmätiä
2 dl ranskankermaa
2 pientä punasipulia

Valmistus

1. Paista leipäviipaleet ja leikkaa niistä pyöreitä paloja lasin tai pyöreän piparkakkumuotin avulla.
2. Hienonna punasipuli ja laita kylmään veteen noin 3 minuutiksi.
3. Levitä cocktailpalojen päälle ranskankermaa ja viimeistele muikunmädillä ja punasipulilla.

Jätä arvostelu