Suosikit
Minttu-suklaapalat Noin 30 palaa1 munanvalkuainen5-6 tippaa piparminttuöljyä1 tl vaniljasokeria4-5 dl tomusokeria100 g tummaa suklaata
Valmistus: 1. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja lisää piparminttuöljy. 2. Kääntele joukkoon vaniljasokeri. 3. Painele taikina leivinpaperille noin 20 cm x 20 cm neliöksi. Laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi. 4. Sulata suklaa vesihauteessa. Levitä suklaa minttulevyn päälle ja laita takaisin jääkaappiin. 5. Kun levy on jähmettynyt, käännä se ylösalaisin uudelle leivinpaperille. 6. Levitä suklaa levyn toiselle puolelle. Anna levyn jähmettyä muutaman tunnin ajan jääkaapissa ja leikkaa paloiksi.

Minttu-suklaapalat

Minttu-suklaapalat ovat täydellinen yhdistelmä raikasta minttua ja täyteläistä tummaa suklaata – helppo ja näyttävä herkku, joka sopii täydellisesti joulu- ja kahvipöytään.
Minttu-suklaapalat leivinpaperilla
Ainekset
Noin 30 palaa

1 munanvalkuainen
5-6 tippaa piparminttuöljyä
1 tl vaniljasokeria
4-5 dl tomusokeria
100 g tummaa suklaata

Valmistus:

1. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja lisää piparminttuöljy.

2. Kääntele joukkoon vaniljasokeri.

3. Painele taikina leivinpaperille noin 20 cm x 20 cm neliöksi. Laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

4. Sulata suklaa vesihauteessa. Levitä suklaa minttulevyn päälle ja laita takaisin jääkaappiin.

5. Kun levy on jähmettynyt, käännä se ylösalaisin uudelle leivinpaperille.

6. Levitä suklaa levyn toiselle puolelle. Anna levyn jähmettyä muutaman tunnin ajan jääkaapissa ja leikkaa paloiksi.