
Valmistus: 1. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja lisää piparminttuöljy.
2. Kääntele joukkoon vaniljasokeri.
3. Painele taikina leivinpaperille noin 20 cm x 20 cm neliöksi. Laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
4. Sulata suklaa vesihauteessa. Levitä suklaa minttulevyn päälle ja laita takaisin jääkaappiin.
5. Kun levy on jähmettynyt, käännä se ylösalaisin uudelle leivinpaperille.
6. Levitä suklaa levyn toiselle puolelle. Anna levyn jähmettyä muutaman tunnin ajan jääkaapissa ja leikkaa paloiksi.
Minttu-suklaapalat
Minttu-suklaapalat ovat täydellinen yhdistelmä raikasta minttua ja täyteläistä tummaa suklaata – helppo ja näyttävä herkku, joka sopii täydellisesti joulu- ja kahvipöytään.

Ainekset
Noin 30 palaa
1 munanvalkuainen
5-6 tippaa piparminttuöljyä
1 tl vaniljasokeria
4-5 dl tomusokeria
100 g tummaa suklaata
Valmistus:
1. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja lisää piparminttuöljy.
2. Kääntele joukkoon vaniljasokeri.
3. Painele taikina leivinpaperille noin 20 cm x 20 cm neliöksi. Laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
4. Sulata suklaa vesihauteessa. Levitä suklaa minttulevyn päälle ja laita takaisin jääkaappiin.
5. Kun levy on jähmettynyt, käännä se ylösalaisin uudelle leivinpaperille.
6. Levitä suklaa levyn toiselle puolelle. Anna levyn jähmettyä muutaman tunnin ajan jääkaapissa ja leikkaa paloiksi.
2. Kääntele joukkoon vaniljasokeri.
3. Painele taikina leivinpaperille noin 20 cm x 20 cm neliöksi. Laita jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
4. Sulata suklaa vesihauteessa. Levitä suklaa minttulevyn päälle ja laita takaisin jääkaappiin.
5. Kun levy on jähmettynyt, käännä se ylösalaisin uudelle leivinpaperille.
6. Levitä suklaa levyn toiselle puolelle. Anna levyn jähmettyä muutaman tunnin ajan jääkaapissa ja leikkaa paloiksi.