Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Pääsiäismokkapalat150 g voita2 ½ dl sokeria2 dl kaakaojauhettaRipaus suolaa1 tl vaniljasokeria2 kananmunaa1 dl vehnäjauhoja150 g suklaarakeita, esim. SmartiesKORISTELU3 dl kermaaKeltaista elintarvikeväriä SmartiesKoristerakeita
Valmistus: 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen ja peitä uunivuoka (n. 20x20 cm) leivinpaperilla.2. Lisää voi, sokeri ja kaakaojauhe lämmönkestävään taikinakulhoon ja aseta kulho vesihauteen päälle. Sekoita, kunnes voi on sulanut seokseen. Anna taikinan jäähtyä hieman.3. Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja lisää kananmunat yksitellen. Kun taikina on kiiltävä ja hyvin sekoitettu, lisää joukkoon vehnäjauhot ja suola.4. Sekoita joukkoon suklaarakeet (n. 100 g).5. Kaada taikina uunivuokaan ja ripottele päälle suklaarakeita (n. 50 g). Kypsennä uunissa noin 20 minuuttia.5. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se neliöiksi.6. Vaahdota kerma ja värjää se keltaisella elintarvikevärillä.7. Täytä pursotinpussi kermalla ja pursota pieniä "tipuja" suklaaruutujen päälle. Lisää silmät ja suu koristerakeiden avulla.

Pääsiäismokkapalat

Nämä suloiset pääsiäismokkapalat ilahduttavat sekä pieniä että suuria. Mehevä suklaabrownie, värikkäät suklaarakeet ja pehmeä kerma maistuvat taivaalliselta yhdessä. Tutustu meidän helppoon ja maittavaan reseptiin ja tee pääsiäisen vietosta entistä juhlavampi näillä hauskoilla mokkapaloilla!
pääsiäinen mokkapalat suklaa jälkiruoka reseptit
Ainekset
150 g voita
2 ½ dl sokeria
2 dl kaakaojauhetta
Ripaus suolaa
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
150 g suklaarakeita, esim. Smarties

KORISTELU
3 dl kermaa
Keltaista elintarvikeväriä
Smarties
Koristerakeita

Valmistus:

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen ja peitä uunivuoka (n. 20x20 cm) leivinpaperilla.
2. Lisää voi, sokeri ja kaakaojauhe lämmönkestävään taikinakulhoon ja aseta kulho vesihauteen päälle. Sekoita, kunnes voi on sulanut seokseen. Anna taikinan jäähtyä hieman.
3. Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja lisää kananmunat yksitellen. Kun taikina on kiiltävä ja hyvin sekoitettu, lisää joukkoon vehnäjauhot ja suola.
4. Sekoita joukkoon suklaarakeet (n. 100 g).
5. Kaada taikina uunivuokaan ja ripottele päälle suklaarakeita (n. 50 g). Kypsennä uunissa noin 20 minuuttia.
5. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se neliöiksi.
6. Vaahdota kerma ja värjää se keltaisella elintarvikevärillä.
7. Täytä pursotinpussi kermalla ja pursota pieniä "tipuja" suklaaruutujen päälle. Lisää silmät ja suu koristerakeiden avulla.