/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mutakakku Aifryer :issäResepti: Fredric Starkebo50 g voita1 dl sokeria1 kananmuna0,5 dl vehnäjauhoja1,5 rkl kaakaojauhetta1 tl vaniljasokeria50 g valkosuklaata½ tl suolaa
Valmistus:1. Sulata voi mikroaaltouunissa tai kattilassa.2. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.3. Sekoita jauhot, kaakaojauhe, suola ja vaniljasokeri keskenään ja siivilöi taikinaan.4. Lisää joukkoon voi ja sekoita varovasti.5. Kaada taikina pieniin annosvuokiin ja ripottele päälle hienonnettua valkosuklaata.7. Kypsennä airfryerissä 150 asteessa noin 10 minuuttia.8. Ota vuoka ulos laitteesta ja työnnä veitsi mutakakun keskelle nähdäksesi, että se on sisältä pehmeän suklainen.9. Tarjoa mutakakku tomusokerin, vadelmien ja sitruunamelissan kera!

Mutakakku Aifryer :issä

Suklainen mutakakku airfryerissä - erittäin nopea ja helppo tapa valmistaa herkullinen mutakakku muutamassa minuutissa ilman uunia. Tällä reseptillä valmistat todella maistuvan, suussa sulavan mutakakun airfryer :issä, joka toimii sekä makeanhimon yllättäessä että kahvipöydässä. Toivottavasti maistuu!
Mutakakku airfryer annosvuoka uunivuoka jälkiruoka suklaa vadelmat
Ainekset
Resepti: Fredric Starkebo
50 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
0,5 dl vehnäjauhoja
1,5 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
50 g valkosuklaata
½ tl suolaa

Valmistus:

1. Sulata voi mikroaaltouunissa tai kattilassa.
2. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
3. Sekoita jauhot, kaakaojauhe, suola ja vaniljasokeri keskenään ja siivilöi taikinaan.
4. Lisää joukkoon voi ja sekoita varovasti.
5. Kaada taikina pieniin annosvuokiin ja ripottele päälle hienonnettua valkosuklaata.
7. Kypsennä airfryerissä 150 asteessa noin 10 minuuttia.
8. Ota vuoka ulos laitteesta ja työnnä veitsi mutakakun keskelle nähdäksesi, että se on sisältä pehmeän suklainen.
9. Tarjoa mutakakku tomusokerin, vadelmien ja sitruunamelissan kera!