/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Parsapiirakka voitaikinallaResepti: Tareq Taylor1 paketti voitaikinaa (n. 250 g)1 kananmunaTÄYTE150 g raastettua västerbotten juustoa50 g huoneenlämpöistä voita2 kananmunankeltuaista250 g parsaa1 rkl pinjansiemeniä7 Bresaola-viipaletta1 roomansalaatti
Valmistus: 1. Kuumenna uuni 210 asteeseen, kiertoilma.2. Levitä voitaikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Sivele reunat kananmunalla. Pistele voitaikinaan haarukalla reiät.3. Sekoita, juusto, voi ja keltuaiset kulhossa. Levitä seos taikinalle (jätä taikinan reunat tyhjäksi). Aseta parsat kokonaisina päälle.4. Paista piirasta uunissa noin 10 minuuttia.5. Ota piirakka uunista, ripottele päälle pinjansiemeniä ja paista vielä 5 minuuttia.6. Kun piirakka on valmis, lisää salaatinlehdet ja bresaola ja tarjoile välittömästi!

Parsapiirakka voitaikinalla

Tässä erittäin maukas resepti - parsapiirakka voitaikinalla, jonka on luonut ruotsalainen huippukokki Tareq Taylor. Resepti yhdistää rapean voitaikinan, täyteläisen Västerbotten-juuston sekä raikkaan parsan. Ohje on helppo ja lopputulos sopii nautittavaksi hyvien ystävien seurassa ympäri vuoden.
parsapiirakka voitaikina resepti bresaola
Ainekset (4 annosta)
Resepti: Tareq Taylor
1 paketti voitaikinaa (n. 250 g)
1 kananmuna
TÄYTE
150 g raastettua västerbotten juustoa
50 g huoneenlämpöistä voita
2 kananmunankeltuaista
250 g parsaa
1 rkl pinjansiemeniä
7 Bresaola-viipaletta
1 roomansalaatti

Valmistus:

1. Kuumenna uuni 210 asteeseen, kiertoilma.
2. Levitä voitaikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Sivele reunat kananmunalla. Pistele voitaikinaan haarukalla reiät.
3. Sekoita, juusto, voi ja keltuaiset kulhossa. Levitä seos taikinalle (jätä taikinan reunat tyhjäksi). Aseta parsat kokonaisina päälle.
4. Paista piirasta uunissa noin 10 minuuttia.
5. Ota piirakka uunista, ripottele päälle pinjansiemeniä ja paista vielä 5 minuuttia.
6. Kun piirakka on valmis, lisää salaatinlehdet ja bresaola ja tarjoile välittömästi!