
Valmistus:1. Kuumenna uuni 225 °C:een.2. Levitä pizzapohjalle kerros pestoa. Lusikoi ranskankerma nokareina peston päälle.3. Paista pizzaa uunissa noin 10 minuuttia.4. Paahda pinjansiemeniä kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat kauniin värin.5. Asettele kypsän pizzan pinnalle marinoituja artisokansydämiä, mozzarellaa, rucolaa ja paahdettuja pinjansiemeniä.6. Purista pizzan päälle hieman sitruunamehua, loraus oliiviöljyä ja ripottele päälle suolaa.
Pizza rucolalla, pestolla ja pinjansiemenillä
Ainekset
1 pizzataikina (voit myös käyttää valmista pizzataikinaa)
5 rkl pestoa
½ dl ranskankermaa
30 g rucolaa
1 iso mozzarella
1 purkki marinoituja artisokansydämiä
Ca ½ dl paahdettuja pinjansiemeniä
Sitruunamehua
Oliiviöljyä
Suolaa
Valmistus:
1. Kuumenna uuni 225 °C:een.
2. Levitä pizzapohjalle kerros pestoa. Lusikoi ranskankerma nokareina peston päälle.
3. Paista pizzaa uunissa noin 10 minuuttia.
4. Paahda pinjansiemeniä kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat kauniin värin.
5. Asettele kypsän pizzan pinnalle marinoituja artisokansydämiä, mozzarellaa, rucolaa ja paahdettuja pinjansiemeniä.
6. Purista pizzan päälle hieman sitruunamehua, loraus oliiviöljyä ja ripottele päälle suolaa.