/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Porkkanamuffinit ruskistetulla voikuorrutteellaResepti: Johanna CryerAinekset: 2 kananmunaa150 g sokeria1 ¾ dl öljyä130 g vehnäjauhoja 2 tl kanelia1 tl inkivääriä 1 tl leivinjauhettaRipaus suolaa 300 g raastettua porkkanaaRuskistettu voikuorrute:150 g jääkaappikylmää ruskistettua voita200 g tuorejuustoa1 tl vaniljasokeria1 dl sokeria / tomusokeriaLimen kuorta
Valmistus: 1. Ruskista voi keittämällä voita korkealla keskilämmöllä koko ajan sekoitellen. Tämä kestää noin 5 minuuttia. Anna voin jäähtyä ja laita se jääkaappiin.2. Kuumenna uuni 175°C:seen.3. Vatkaa kananmunat ja sokeri todella kuohkeaksi.4. Kääntele öljy munaseokseen nuolijalla.5. Kääntele joukkoon raastettu porkkana.6. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa.7. Siivilöi kuivat ainekset munaseokseen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.8. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista uunin keskiosassa 15-18 minuuttia.Ruskistettu voikuorrute:1. Vatkaa kylmä ruskistettu voi todella kuohkeaksi.2. Sekoita joukkoon tuorejuusto, vaniljasokeri ja sokeri ja jatka vatkaamista.3. Kun muffinit ovat jäähtyneet, koristele muffinit pursottimella ja ripottele päälle sitruunaraastetta.4. Koristele syötävillä kukilla.

Porkkanamuffinit ruskistetulla voikuorrutteella

Tervetuloa herkuttelemaan herkullisilla porkkanamuffineilla, jotka vievät klassisen leivonnaisen uudelle tasolle! Näissä muffineissa yhdistyvät mehevät porkkanat ja runsas ruskistettu voi, luoden makuelämyksen, jota et voi vastustaa. Tutustu reseptiin ja valmista kesän herkullisimmat porkkanamuffinit ruskistetulla voikuorrutteella!
Resepti: Johanna Cryer

Ainekset:
2 kananmunaa
150 g sokeria
1 ¾ dl öljyä
130 g vehnäjauhoja
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1 tl leivinjauhetta
Ripaus suolaa
300 g raastettua porkkanaa

Ruskistettu voikuorrute:
150 g jääkaappikylmää ruskistettua voita
200 g tuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria / tomusokeria
Limen kuorta

Valmistus:

1. Ruskista voi keittämällä voita korkealla keskilämmöllä koko ajan sekoitellen. Tämä kestää noin 5 minuuttia. Anna voin jäähtyä ja laita se jääkaappiin.
2. Kuumenna uuni 175°C:seen.
3. Vatkaa kananmunat ja sokeri todella kuohkeaksi.
4. Kääntele öljy munaseokseen nuolijalla.
5. Kääntele joukkoon raastettu porkkana.
6. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa.
7. Siivilöi kuivat ainekset munaseokseen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
8. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista uunin keskiosassa 15-18 minuuttia.
Ruskistettu voikuorrute:
1. Vatkaa kylmä ruskistettu voi todella kuohkeaksi.
2. Sekoita joukkoon tuorejuusto, vaniljasokeri ja sokeri ja jatka vatkaamista.
3. Kun muffinit ovat jäähtyneet, koristele muffinit pursottimella ja ripottele päälle sitruunaraastetta.
4. Koristele syötävillä kukilla.