
Valmistus1. Aloita temperoimalla suklaa kutakin tikkua varten.
Valkoinen suklaa
Rouhi valkoinen suklaa pienemmiksi paloiksi ja laita puolet suklaasta lämmönkestävään kulhoon vesihauteen päälle. Sulata suklaa kokoajan sekoittaen. Kun suklaa saavuttaa 40 astetta, ota kulho pois lämmöltä ja lisää loput suklaasta. Jatka sekoittamista, kunnes lämpötila laskee 26 asteeseen. Lämmitä sen jälkeen suklaa uudelleen 28 asteeseen vesihauteessa.
Maitosuklaa
Rouhi maitosuklaa pienemmiksi paloiksi ja laita puolet suklaasta lämmönkestävään kulhoon vesihauteen päälle. Sulata suklaa kokoajan sekoittaen. Kun suklaa saavuttaa 45 astetta, ota kulho pois lämmöltä ja lisää loput suklaasta. Jatka sekoittamista, kunnes lämpötila laskee 27 asteeseen. Lämmitä sen jälkeen suklaa uudelleen 30 asteeseen vesihauteessa.
Tumma suklaa
Rouhi tumma suklaa pienemmiksi paloiksi ja laita puolet suklaasta lämmönkestävään kulhoon vesihauteen päälle.Sulata suklaa kokoajan sekoittaen. Kun suklaa saavuttaa 50 astetta, ota kulho pois lämmöltä ja lisää loput suklaasta. Jatka sekoittamista, kunnes lämpötila laskee 28 asteeseen. Lämmitä sen jälkeen suklaa uudelleen 32 asteeseen vesihauteessa.
2. Vuoraa kolme peltiä tai tarjotinta, jotka mahtuvat jääkaappiin, leivinpaperilla. Asettele tikkaritikut ympyrän muotoon pellille niin, että tikut osoittavat sisäänpäin.
3. Kaada suklaa tarjottimelle niin, että vähintään 1/3 jokaisesta tikkaritikusta peittyy suklaalla.
4. Rouhi kaikki täytteet kullekin suklaamaulle ja ripottele ne suklaan päälle.
5. Laita pellit jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi ennen kuin taitat ne tikkareiksi.
Rocky Road -tikkarit
Nämä näyttävät ja suussa sulavat Rocky Road -tikkarit ovat täydellinen yhdistelmä makeaa ja suolaista. Valmistettu valkoisesta, maito- tai tummasta suklaasta, ja viimeistelty herkullisilla täytteillä, kuten vaahtokarkeilla, pähkinöillä ja rapeilla pretzeleillä. Helppoja tehdä, ihastuttavia tarjoilla – täydellinen lisä juhlapöytään tai lahjaksi suklaan ystäville!

Ainekset
Noin 8 tikkaria per suklaamaku
VALKOISET ROCKY ROAD TIKKARIT
300 g valkoista suklaata
Rafaelo
Pakastekuivattuja vadelmia
Paahdettuja ja suolattuja manteleita
VAALEAT ROCKY ROAD TIKKARIT
300 g maitosuklaata
Vaahtokarkkeja
Dumle
Paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä
TUMMAT ROCKY ROAD TIKKARIT
300 g tummaa suklaata
Non stop -suklaanappeja
Suolaisia pretzeleitä
Muruiksi murskattuja piparkakkuja
Valmistus
1. Aloita temperoimalla suklaa kutakin tikkua varten.
Valkoinen suklaa
Rouhi valkoinen suklaa pienemmiksi paloiksi ja laita puolet suklaasta lämmönkestävään kulhoon vesihauteen päälle. Sulata suklaa kokoajan sekoittaen. Kun suklaa saavuttaa 40 astetta, ota kulho pois lämmöltä ja lisää loput suklaasta. Jatka sekoittamista, kunnes lämpötila laskee 26 asteeseen. Lämmitä sen jälkeen suklaa uudelleen 28 asteeseen vesihauteessa.
Maitosuklaa
Rouhi maitosuklaa pienemmiksi paloiksi ja laita puolet suklaasta lämmönkestävään kulhoon vesihauteen päälle. Sulata suklaa kokoajan sekoittaen. Kun suklaa saavuttaa 45 astetta, ota kulho pois lämmöltä ja lisää loput suklaasta. Jatka sekoittamista, kunnes lämpötila laskee 27 asteeseen. Lämmitä sen jälkeen suklaa uudelleen 30 asteeseen vesihauteessa.
Tumma suklaa
Rouhi tumma suklaa pienemmiksi paloiksi ja laita puolet suklaasta lämmönkestävään kulhoon vesihauteen päälle.Sulata suklaa kokoajan sekoittaen. Kun suklaa saavuttaa 50 astetta, ota kulho pois lämmöltä ja lisää loput suklaasta. Jatka sekoittamista, kunnes lämpötila laskee 28 asteeseen. Lämmitä sen jälkeen suklaa uudelleen 32 asteeseen vesihauteessa.
2. Vuoraa kolme peltiä tai tarjotinta, jotka mahtuvat jääkaappiin, leivinpaperilla. Asettele tikkaritikut ympyrän muotoon pellille niin, että tikut osoittavat sisäänpäin.
3. Kaada suklaa tarjottimelle niin, että vähintään 1/3 jokaisesta tikkaritikusta peittyy suklaalla.
4. Rouhi kaikki täytteet kullekin suklaamaulle ja ripottele ne suklaan päälle.
5. Laita pellit jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi ennen kuin taitat ne tikkareiksi.
Valkoinen suklaa
Rouhi valkoinen suklaa pienemmiksi paloiksi ja laita puolet suklaasta lämmönkestävään kulhoon vesihauteen päälle. Sulata suklaa kokoajan sekoittaen. Kun suklaa saavuttaa 40 astetta, ota kulho pois lämmöltä ja lisää loput suklaasta. Jatka sekoittamista, kunnes lämpötila laskee 26 asteeseen. Lämmitä sen jälkeen suklaa uudelleen 28 asteeseen vesihauteessa.
Maitosuklaa
Rouhi maitosuklaa pienemmiksi paloiksi ja laita puolet suklaasta lämmönkestävään kulhoon vesihauteen päälle. Sulata suklaa kokoajan sekoittaen. Kun suklaa saavuttaa 45 astetta, ota kulho pois lämmöltä ja lisää loput suklaasta. Jatka sekoittamista, kunnes lämpötila laskee 27 asteeseen. Lämmitä sen jälkeen suklaa uudelleen 30 asteeseen vesihauteessa.
Tumma suklaa
Rouhi tumma suklaa pienemmiksi paloiksi ja laita puolet suklaasta lämmönkestävään kulhoon vesihauteen päälle.Sulata suklaa kokoajan sekoittaen. Kun suklaa saavuttaa 50 astetta, ota kulho pois lämmöltä ja lisää loput suklaasta. Jatka sekoittamista, kunnes lämpötila laskee 28 asteeseen. Lämmitä sen jälkeen suklaa uudelleen 32 asteeseen vesihauteessa.
2. Vuoraa kolme peltiä tai tarjotinta, jotka mahtuvat jääkaappiin, leivinpaperilla. Asettele tikkaritikut ympyrän muotoon pellille niin, että tikut osoittavat sisäänpäin.
3. Kaada suklaa tarjottimelle niin, että vähintään 1/3 jokaisesta tikkaritikusta peittyy suklaalla.
4. Rouhi kaikki täytteet kullekin suklaamaulle ja ripottele ne suklaan päälle.
5. Laita pellit jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi ennen kuin taitat ne tikkareiksi.