Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Sitruunamasariinit Resepti: Tareq Taylor100 g huoneenlämpöistä voita50 g tomusokeria1 kananmunan keltuainen125 g vehnäjauhoja120 g kuorittuja manteleita120 g tomusokeria1 sitruunan kuori85 g voita2 kananmunaa2 rkl voita vuokien voiteluunTarjoilu: 5 dl tuoreita karhunvatukoita1 ½ dl vispattua kermaatomusokeria
Valmistus:1. Sekoita voi ja sokeri muutaman minuutin ajan, kunnes sokerikiteet ovat sulaneet (käytä monitoimikonetta tai sähkövatkainta). 2. Lisää keltuainen ja työstä nopeasti joukkoon jauhot. Anna taikinan viilentyä jääkaapissa tai pakastimessa, jotta sitä on helpompi muotoilla. 3. Jauha mantelit. Sekoita voi ja sokeri muutaman minuutin ajan, kunnes sokerikiteet ovat sulaneet (käytä monitoimikonetta tai sähkövatkainta). 4. Lisää sitruunankuori, jauhetut mantelit ja kananmunat, kokoajan vatkaten. 5. Voitele mazariinivuoat pienellä määrällä voita ja laita jokaiseen nokare murotaikinaa, jonka painat jauhotetulla peukalolla ohuesti vuoan pohjalle ja reunoille. 6. Jaa sitten mantelitäyte vuokiin (täytä noin 2/3) ja paista pellillä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä. 7. Koristele mazariinit tuoreilla marjoilla ja vispatulla kermalla. Ripottele päälle tomusokeria. Vinkki! Voit myös tehdä ison masariinikakun käyttämällä irtopohjavuokaa.

Sitruunamasariinit

Raikkaat ja herkulliset sitruunamasariinit karhunvatukoiden ja kerman kera ovat täydelliset jokaiseen kahvipöytään. Rapea murotaikinapohja, mehevä mantelitahna ja raikkaat karhunvatukat kruunaavat nämä pienet herkut. Helppo valmistaa ja sopii loistavasti juhlapöytään tai arjen hemmotteluun. Kokeile tätä reseptiä, ja vie kahvihetkesi uudelle tasolle!
Sitruunamasariinit
Ainekset (15-20 kpl)
Resepti: Tareq Taylor
100 g huoneenlämpöistä voita
50 g tomusokeria
1 kananmunan keltuainen
125 g vehnäjauhoja
120 g kuorittuja manteleita
120 g tomusokeria
1 sitruunan kuori
85 g voita
2 kananmunaa
2 rkl voita vuokien voiteluun
Tarjoilu:
5 dl tuoreita karhunvatukoita
1 ½ dl vispattua kermaa
tomusokeria

Valmistus:

1. Sekoita voi ja sokeri muutaman minuutin ajan, kunnes sokerikiteet ovat sulaneet (käytä monitoimikonetta tai sähkövatkainta).

2. Lisää keltuainen ja työstä nopeasti joukkoon jauhot. Anna taikinan viilentyä jääkaapissa tai pakastimessa, jotta sitä on helpompi muotoilla.

3. Jauha mantelit. Sekoita voi ja sokeri muutaman minuutin ajan, kunnes sokerikiteet ovat sulaneet (käytä monitoimikonetta tai sähkövatkainta).

4. Lisää sitruunankuori, jauhetut mantelit ja kananmunat, kokoajan vatkaten.

5. Voitele mazariinivuoat pienellä määrällä voita ja laita jokaiseen nokare murotaikinaa, jonka painat jauhotetulla peukalolla ohuesti vuoan pohjalle ja reunoille.

6. Jaa sitten mantelitäyte vuokiin (täytä noin 2/3) ja paista pellillä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

7. Koristele mazariinit tuoreilla marjoilla ja vispatulla kermalla. Ripottele päälle tomusokeria.

Vinkki! Voit myös tehdä ison masariinikakun käyttämällä irtopohjavuokaa.