/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sitruunamutakakku valkosulkaalla 2 dl sokeria2 dl vehnäjauhoja300 g valkosuklaata200 g voita3 kananmunaa2 dl kermaa2 sitruunaa1 tl suolaa
Valmistus: 1. Kuumenna uuni 180 asteeseen. 2. Sulata 200g voita mikrossa. Pilko 300 g valkosuklaata ja kaada suklaarouhe kulhoon. Sulata suklaa mikrossa. 3. Sekoita yhteen sulatettu voi, sokeri, vehnäjauhot ja kakanmunat. Sekoita joukkoon suola ja raastetun sitruunankuori. Kaada joukkoon sulatettu valkosuklaa ja sekoita kunnolla, kunnes saat tasaisen taikinan. 4. Valmistele irtopohjavuoka. Aseta pohjaan leivinpaperi ja voitele vuoan sivut kunnolla. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa noin 30 minuuttia, riipuen siitä, kuinka taikinamaisen mutakakun haluat. 5. Vaahdota kerma ja levitä se puolen mutakakun päälle. Ripottele valkosuklaarouhetta toisen puolen päälle. Sitruunamutakakku valkosuklaalla on nyt valmis tarjoileltavaksi!

Sitruunamutakakku valkosulkaalla

Sitruunamutakakku valkosuklaalla - taivaallinen yhdistelmä hapokasta sitruunaa ja makeaa valkoista suklaata. Vastustamaton jälkiruoka, joka tulee olemaan uusi suosikki reseptikokoelmassasi. Meiltä Cerveralta löydät tämän upean sitruunamutakakku reseptin ja kaikki keittiövälineet, joita saatat tarvita leivonnan aikana!
Citronkladdkaka med vit choklad
Ainekset
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
300 g valkosuklaata
200 g voita
3 kananmunaa
2 dl kermaa
2 sitruunaa
1 tl suolaa

Valmistus:

1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
2. Sulata 200g voita mikrossa. Pilko 300 g valkosuklaata ja kaada suklaarouhe kulhoon. Sulata suklaa mikrossa.
3. Sekoita yhteen sulatettu voi, sokeri, vehnäjauhot ja kakanmunat. Sekoita joukkoon suola ja raastetun sitruunankuori. Kaada joukkoon sulatettu valkosuklaa ja sekoita kunnolla, kunnes saat tasaisen taikinan.
4. Valmistele irtopohjavuoka. Aseta pohjaan leivinpaperi ja voitele vuoan sivut kunnolla. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa noin 30 minuuttia, riipuen siitä, kuinka taikinamaisen mutakakun haluat.
5. Vaahdota kerma ja levitä se puolen mutakakun päälle. Ripottele valkosuklaarouhetta toisen puolen päälle. Sitruunamutakakku valkosuklaalla on nyt valmis tarjoileltavaksi!