150 g fetajuustoa200 g tuorejuustoa100 g aurinkokuivattuja tomaattejaPistaasipähkinöitäKrustadeja
Täytetyt krustadit - Fetajuusto ja pistaasipähkinät
Nämä helposti valmistettavat suupalat - täytetyt krustadit - tekevät taatusti vaikutuksen vieraisiin ja kruunaavat juhlapöydän. Rapea krustadi, täyteläinen fetajuusto ja suolaiset pistaasipähkinät luovat yhdessä vastustamattoman makuelämyksen.
Resepti: Johanna Cryer
Ainekset:
150 g fetajuustoa
200 g tuorejuustoa
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
Pistaasipähkinöitä
Krustadeja
Valmistus:
1. Sekoita fetajuusto ja tuorejuusto kulhossa.
2. Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää juustoseokseen.
3. Täytä krustadit juustoseoksella ja koristele pistaasipähkinöillä sekä syötävillä kukilla tai tuoreilla yrteillä.
2. Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää juustoseokseen.
3. Täytä krustadit juustoseoksella ja koristele pistaasipähkinöillä sekä syötävillä kukilla tai tuoreilla yrteillä.