Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Täytetyt krustadit - Fetajuusto ja pistaasipähkinät 150 g fetajuustoa200 g tuorejuustoa100 g aurinkokuivattuja tomaattejaPistaasipähkinöitäKrustadeja

Täytetyt krustadit - Fetajuusto ja pistaasipähkinät

Nämä helposti valmistettavat suupalat - täytetyt krustadit - tekevät taatusti vaikutuksen vieraisiin ja kruunaavat juhlapöydän. Rapea krustadi, täyteläinen fetajuusto ja suolaiset pistaasipähkinät luovat yhdessä vastustamattoman makuelämyksen.
Resepti: Johanna Cryer
Ainekset:
150 g fetajuustoa
200 g tuorejuustoa
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
Pistaasipähkinöitä
Krustadeja

Valmistus:

1. Sekoita fetajuusto ja tuorejuusto kulhossa.
2. Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää juustoseokseen.
3. Täytä krustadit juustoseoksella ja koristele pistaasipähkinöillä sekä syötävillä kukilla tai tuoreilla yrteillä.