/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

ToffeepavlovaTOFFEEPAVLOVA 3 kananmunan valkuaista2 1/2 dl sokeria1 mm etikkaa 1-2 dl karamellikastiketta.KARAMELLIKASTIKE2 1/2 dl kuohukermaa3 rkl sokeria 1/2 dl fariinisokeria 1/2 dl ruokosokeria50 g voita 1 tl suolaa
Valmistus:1. Mittaa kaikki karamellikastikkeen ainekset kattilaan ja keitä noin 110 asteeseen. Anna kastikkeen jäähtyä, ennen kuin kaadat sen marenkiin.2. Vatkaa valkuaiset ja etikka kovaksi vaahdoksi sähkövatkaimella.3. Lisää sokeria vähän kerrallaan koko ajan vatkaten, kunnes vaahto on niin kovaa, että se pysyy kulhossa, kun käännät kulhon ylösalaisin.4. Levitä valkuaisvaahto leivinpaperille, halkaisijaltaan noin 10 cm kokoisiksi levyiksi. Kaada karamellikastiketta jokaiseen levyyn ja kääntele se marenkiin.5. Kypsennä marenkia 100-asteisessa uunissa noin 1-2 tuntia, kunnes marengit ovat rapeita ulkopuolelta ja sitkeitä sisältä.6. Riko tai leikkaa marengista pieniä paloja ja aseta ne lasin pohjalle.7. Peitä marenginpalat kermavaahdolla ja vaniljajäätelöllä. Kaada päälle karamellikastiketta, tuoreita marjoja ja ripottele päälle suklaarouhetta.8. Tarjoile!

Toffeepavlova

Toffeepavlova on vastustamaton jälkiruoka, joka yhdistää rapeat marenkipohjat, kuohkean kermavaahdon ja herkullisen kinuskikastikkeen. Tutustu tähän maukkaaseen reseptiin, joka hurmaa makunystyräsi!
 pavlova jälkiruoka pavlova resepti toffee  karamellikastike
Ainekset
TOFFEEPAVLOVA
3 kananmunan valkuaista
2 1/2 dl sokeria
1 mm etikkaa
1-2 dl karamellikastiketta
.
KARAMELLIKASTIKE
2 1/2 dl kuohukermaa
3 rkl sokeria
1/2 dl fariinisokeria
1/2 dl ruokosokeria
50 g voita
1 tl suolaa

Valmistus:

1. Mittaa kaikki karamellikastikkeen ainekset kattilaan ja keitä noin 110 asteeseen. Anna kastikkeen jäähtyä, ennen kuin kaadat sen marenkiin.
2. Vatkaa valkuaiset ja etikka kovaksi vaahdoksi sähkövatkaimella.
3. Lisää sokeria vähän kerrallaan koko ajan vatkaten, kunnes vaahto on niin kovaa, että se pysyy kulhossa, kun käännät kulhon ylösalaisin.
4. Levitä valkuaisvaahto leivinpaperille, halkaisijaltaan noin 10 cm kokoisiksi levyiksi. Kaada karamellikastiketta jokaiseen levyyn ja kääntele se marenkiin.
5. Kypsennä marenkia 100-asteisessa uunissa noin 1-2 tuntia, kunnes marengit ovat rapeita ulkopuolelta ja sitkeitä sisältä.
6. Riko tai leikkaa marengista pieniä paloja ja aseta ne lasin pohjalle.
7. Peitä marenginpalat kermavaahdolla ja vaniljajäätelöllä. Kaada päälle karamellikastiketta, tuoreita marjoja ja ripottele päälle suklaarouhetta.
8. Tarjoile!

Jätä arvostelu