Vadelmakääretorttu värikkäällä twistilläKÄÄRETORTTU 3 kananmunaa1,5 dl sokeria1 tl vaniljasokeria2 dl vehnäjauhoja0,5 dl maitoaMuutama tippa vaaleanpunaista elintarvikeväriä KÄÄRETORTUN TÄYTEVadelmahilloaKORISTELU Tuoreita vadelmia PääsiäiskarkkejaOrvokeita Kermavaahtoa
Valmistus: 1. Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi.2. Siivilöi joukkoon jauhot ja kääntele varovasti nuolijalla.3. Lisää maito ja kääntele tasaiseksi taikinaksi.4. Ota taikinasta noin 1/3 erikseen kulhoon ja värjää taikina vaaleanpunaisella elintarvikevärillä.5. Kaada vaalea kakkutaikina yhteen pursotinpussiin ja vaaleanpunainen kakkutaikina toiseen pursotinpussiin. Pursota raitoja vuorotellen leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kaksi riviä valkoista taikinaa ja yksi rivi vaaleanpunaista taikinaa.6. Paista kääretorttu 225 asteessa uunin keskitasolla noin 5 minuuttia.7. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi ja anna jäähtyä.8. Levitä ohut kerros vadelmahilloa jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri kevyesti rullalle.9. Laita kääretorttu jääkaappiin pariksi tunniksi.10. Viipaloi kääretorttu noin 1,5 - 3 cm paksuiksi viipaleiksi ja tarjoile viipaleet tuoreilla marjoilla, pääsiäiskarkeilla ja syötävillä kukilla. Lisää halutessasi myös hieman kermavaahtoa, niin saat kääretortusta herkullisen pääsiäiskakun. Anna luovuutesi virrata!11. Tarjoile ja nauti!

Vadelmakääretorttu värikkäällä twistillä

kääretorttu vadelmakääretorttu vadelmat kulhot lautaset reseptit pöydän kattaus
Ainekset
KÄÄRETORTTU
3 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl maitoa
Muutama tippa vaaleanpunaista elintarvikeväriä
KÄÄRETORTUN TÄYTE
Vadelmahilloa
KORISTELU
Tuoreita vadelmia
Pääsiäiskarkkeja
Orvokeita
Kermavaahtoa

Valmistus:

1. Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Siivilöi joukkoon jauhot ja kääntele varovasti nuolijalla.
3. Lisää maito ja kääntele tasaiseksi taikinaksi.
4. Ota taikinasta noin 1/3 erikseen kulhoon ja värjää taikina vaaleanpunaisella elintarvikevärillä.
5. Kaada vaalea kakkutaikina yhteen pursotinpussiin ja vaaleanpunainen kakkutaikina toiseen pursotinpussiin. Pursota raitoja vuorotellen leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kaksi riviä valkoista taikinaa ja yksi rivi vaaleanpunaista taikinaa.
6. Paista kääretorttu 225 asteessa uunin keskitasolla noin 5 minuuttia.
7. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi ja anna jäähtyä.
8. Levitä ohut kerros vadelmahilloa jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri kevyesti rullalle.
9. Laita kääretorttu jääkaappiin pariksi tunniksi.
10. Viipaloi kääretorttu noin 1,5 - 3 cm paksuiksi viipaleiksi ja tarjoile viipaleet tuoreilla marjoilla, pääsiäiskarkeilla ja syötävillä kukilla. Lisää halutessasi myös hieman kermavaahtoa, niin saat kääretortusta herkullisen pääsiäiskakun. Anna luovuutesi virrata!
11. Tarjoile ja nauti!

Fler goda efterrätter

Charlotte Royale - morotspåsktårta fylld med citroncheesecake
Charlotte Royale - morotspåsktårta fylld med citroncheesecake
Krämig söt och syrlig vit choklad- och hallonpannacotta
Krämig söt och syrlig vit choklad- och hallonpannacotta
Crème brûlée med smak av ingefära
Crème brûlée med smak av ingefära
Chokladtryffelkaka
Chokladtryffelkaka