/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vadelmakääretorttu värikkäällä twistilläKÄÄRETORTTU 3 kananmunaa1,5 dl sokeria1 tl vaniljasokeria2 dl vehnäjauhoja0,5 dl maitoaMuutama tippa vaaleanpunaista elintarvikeväriä KÄÄRETORTUN TÄYTEVadelmahilloaKORISTELU Tuoreita vadelmia PääsiäiskarkkejaOrvokeita Kermavaahtoa
Valmistus: 1. Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi.2. Siivilöi joukkoon jauhot ja kääntele varovasti nuolijalla.3. Lisää maito ja kääntele tasaiseksi taikinaksi.4. Ota taikinasta noin 1/3 erikseen kulhoon ja värjää taikina vaaleanpunaisella elintarvikevärillä.5. Kaada vaalea kakkutaikina yhteen pursotinpussiin ja vaaleanpunainen kakkutaikina toiseen pursotinpussiin. Pursota raitoja vuorotellen leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kaksi riviä valkoista taikinaa ja yksi rivi vaaleanpunaista taikinaa.6. Paista kääretorttu 225 asteessa uunin keskitasolla noin 5 minuuttia.7. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi ja anna jäähtyä.8. Levitä ohut kerros vadelmahilloa jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri kevyesti rullalle.9. Laita kääretorttu jääkaappiin pariksi tunniksi.10. Viipaloi kääretorttu noin 1,5 - 3 cm paksuiksi viipaleiksi ja tarjoile viipaleet tuoreilla marjoilla, pääsiäiskarkeilla ja syötävillä kukilla. Lisää halutessasi myös hieman kermavaahtoa, niin saat kääretortusta herkullisen pääsiäiskakun. Anna luovuutesi virrata!11. Tarjoile ja nauti!

Vadelmakääretorttu värikkäällä twistillä

Kokeile meidän herkullista vadelmakääretorttua ja tee perinteisestä kääretortusta juhlakelpoinen! Kauniit vaaleanpunaiset raidat koristavat mehevää vadelmanmakuista kääretorttua.
Seuraa helppoa reseptiämme ja luo vaikuttava jälkiruoka pääsiäiseksi tai mihin tahansa erityiseen tilaisuuteen!
kääretorttu vadelmakääretorttu vadelmat kulhot lautaset reseptit pöydän kattaus
Ainekset
KÄÄRETORTTU
3 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl maitoa
Muutama tippa vaaleanpunaista elintarvikeväriä

KÄÄRETORTUN TÄYTE
Vadelmahilloa

KORISTELU
Tuoreita vadelmia
Pääsiäiskarkkeja
Orvokeita
Kermavaahtoa

Valmistus:

1. Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Siivilöi joukkoon jauhot ja kääntele varovasti nuolijalla.
3. Lisää maito ja kääntele tasaiseksi taikinaksi.
4. Ota taikinasta noin 1/3 erikseen kulhoon ja värjää taikina vaaleanpunaisella elintarvikevärillä.
5. Kaada vaalea kakkutaikina yhteen pursotinpussiin ja vaaleanpunainen kakkutaikina toiseen pursotinpussiin. Pursota raitoja vuorotellen leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kaksi riviä valkoista taikinaa ja yksi rivi vaaleanpunaista taikinaa.
6. Paista kääretorttu 225 asteessa uunin keskitasolla noin 5 minuuttia.
7. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi ja anna jäähtyä.
8. Levitä ohut kerros vadelmahilloa jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri kevyesti rullalle.
9. Laita kääretorttu jääkaappiin pariksi tunniksi.
10. Viipaloi kääretorttu noin 1,5 - 3 cm paksuiksi viipaleiksi ja tarjoile viipaleet tuoreilla marjoilla, pääsiäiskarkeilla ja syötävillä kukilla. Lisää halutessasi myös hieman kermavaahtoa, niin saat kääretortusta herkullisen pääsiäiskakun. Anna luovuutesi virrata!
11. Tarjoile ja nauti!