/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Viikuna & laventeli Spritz4 drinkkiä2 oksaa tuoretta laventelia4 tuoretta viikunaa1 sitruunaKivennäisvettä60 cl vodkaa tai giniä30 ml hunajaa Jäitä (murskattua ja kuutioita)
Valmistus: 1. Poimi pari laventelin lehteä ja hiero niitä yhteen vapauttaaksesi niiden aromit. Laita ne shakeriin.2. Purista puolikkaan sitruunan mehu shakeriin, lisää hunaja ja vodka tai gini. Halkaise yksi viikuna ja kaavi sen sisältö shakeriin. Lisää jäitä, sulje kansi ja ravista. Siivilöi juoma lasiin.3. Täytä lasi jäämurskalla ja kaada päälle kivennäisvettä. Koristele jäljellä olevilla laventelin lehdillä ja viikunan paloilla.

Viikuna & laventeli Spritz

Tarjoile tyylikäs Viikuna & laventeli Spritz -drinkki vieraillesi meidän helpon drinkkiohjeen avulla. Tämä ainutlaatuinen ja virkistävä cocktail yhdistää tuoreet viikunat, tuoksuvan laventelin ja raikkaan sitruunan ja luo maukkaan makuelämyksen. Lisää joukkoon tilkka vodkaa tai giniä, kivennäisvettä ja jäämurskaa, ja saat täydellisesti tasapainoisen juoman, joka hivelee makunystyröitäsi ja kruunaa kesäsi!
Spritz resepti drinkki resepti Spritz drinkki
Ainekset
4 drinkkiä

2 oksaa tuoretta laventelia
4 tuoretta viikunaa
1 sitruuna
Kivennäisvettä
60 cl vodkaa tai giniä
30 ml hunajaa
Jäitä (murskattua ja kuutioita)

Valmistus:

1. Poimi pari laventelin lehteä ja hiero niitä yhteen vapauttaaksesi niiden aromit. Laita ne shakeriin.
2. Purista puolikkaan sitruunan mehu shakeriin, lisää hunaja ja vodka tai gini. Halkaise yksi viikuna ja kaavi sen sisältö shakeriin. Lisää jäitä, sulje kansi ja ravista. Siivilöi juoma lasiin.
3. Täytä lasi jäämurskalla ja kaada päälle kivennäisvettä. Koristele jäljellä olevilla laventelin lehdillä ja viikunan paloilla.

Jätä arvostelu