/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Voileipäkakku lohi- ja katkaraputäytteellä2 pitkää ruisleipäviipaletta (ilman reunoja) 2 pitkää paahtoleipäviipaletta (ilman reunoja) LOHITÄYTE 100 g tuorejuustoa150 g lämmin- tai kylmäsavukirjolohta1 sitruunan mehu ja kuoriSuolaa ja pippuria KAVIAARI- JA KANANMUNATÄYTE100 g tuorejuustoa2 pilkottua keitettyä kananmunaa 2 tl punaista kaviariaSuolaa ja pippuriaENSIMMÄINEN KUORRUTUS50 g tuorejuustoa TOINEN KUORRUTUS200 ml ranskankermaa2 tl raastettua piparjuurtaSuolaa ja pippuria
Valmistus: 1. Leikkaa leipäviipaleet samankokoisiksi. 2. Sekoita molempien täytteiden ainekset erillisissä kulhoissa. 3. Levitä ensimmäiseen kerrokseen lohitäytettä ja seuraavaan kerrokseen kaviaari- ja kananmunatäytettä. Voileipäkakun korkuus tulee olla noin 10 cm. 4. Kuorruta kakku tuorejuustolla. 5. Vatkaa ranskankerma ja raastettu piparjuuri. Levitä tuorejuustokuorruksen päälle. 6. Laita voileipäkakku jääkaappiin vähintään tunniksi, tai yön yli.Vinkki! Koristele leipäkakku kurkkuviipaleilla, retiisillä, katkaravuilla, kananmunalla, tillillä, hienonnetulla ruohosipulilla, salaatinlehdillä, punakaviaarilla ja syötävillä kukilla.

Voileipäkakku lohi- ja katkaraputäytteellä

Voileipäkakku on suomalainen klassikko, joka sopii kaikkiin kahvipöytiin ja juhlatilaisuuksiin. Kokeile meidän voileipäkakku -reseptiä, niin saat taatusti katseenvangitsijan juhlapöytään ja teet vaikutuksen vieraisiisi!
Herkullinen ja tyylikäs voileipäkakku, jossa yhdistyvät lohi, katkaravut ja kauniit syötävät kukat. Kermainen täyte sisältäen tuorejuustoa, kananmunaa ja punaista kaviaaria lisää ylellisen silauksen jokaiseen suupalaan.
voileipäkakku leipäkakku resepti lohitäyte tuorejuusto kuorrutus
Ainekset
2 pitkää ruisleipäviipaletta (ilman reunoja)
2 pitkää paahtoleipäviipaletta (ilman reunoja)

LOHITÄYTE
100 g tuorejuustoa
150 g lämmin- tai kylmäsavukirjolohta
1 sitruunan mehu ja kuori
Suolaa ja pippuria

KAVIAARI- JA KANANMUNATÄYTE
100 g tuorejuustoa
2 pilkottua keitettyä kananmunaa
2 tl punaista kaviaria
Suolaa ja pippuria

ENSIMMÄINEN KUORRUTUS
50 g tuorejuustoa

TOINEN KUORRUTUS
200 ml ranskankermaa
2 tl raastettua piparjuurta
Suolaa ja pippuria

Valmistus:

1. Leikkaa leipäviipaleet samankokoisiksi.
2. Sekoita molempien täytteiden ainekset erillisissä kulhoissa.
3. Levitä ensimmäiseen kerrokseen lohitäytettä ja seuraavaan kerrokseen kaviaari- ja kananmunatäytettä. Voileipäkakun korkuus tulee olla noin 10 cm.
4. Kuorruta kakku tuorejuustolla.
5. Vatkaa ranskankerma ja raastettu piparjuuri. Levitä tuorejuustokuorruksen päälle.
6. Laita voileipäkakku jääkaappiin vähintään tunniksi, tai yön yli.
Vinkki! Koristele leipäkakku kurkkuviipaleilla, retiisillä, katkaravuilla, kananmunalla, tillillä, hienonnetulla ruohosipulilla, salaatinlehdillä, punakaviaarilla ja syötävillä kukilla.

Jätä arvostelu