/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kannut & Karahvit

Kannut ja karahvit ovat kauniita astioita juomien säilyttämiseen ja tarjoiluun. Niissä tarjoilet vedet ja muut juomat tyylillä ja luot myös kauniin yksityiskohdan katettuun pöytään. Meillä Cerveralla on laaja valikoima kannuja ja karahveja useissa eri materiaaleissa, väreissä ja tyyleissä.
Kannut & Karahvit
Kannut & Karahvit
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    B

Material
Designer
Färg
Pris
611 tuotteita
Näyttää 40 / 611 tuotetta
Cerveralla on laaja valikoima hienoja ja käytännöllisiä kannuja ja karahveja eri tuotemerkeiltä. Kutsu ystävät illalliselle ja kata illallispöytä tyylikkäällä vesikannulla ja viinikarahvilla tai tarjoile lapsille mehua lasi- tai muovikannusta kuumana kesäpäivänä.

Arkeen ja juhlaan

Kannut ja karahvit ovat mukava tapa tarjoilla erilaisia ​​juomia. Hienot ja näyttävät kannut ja karahvit ovat myös mukava sisustusyksityiskohta lähes missä vaan. Pöydällä, hyllyllä, lasikaapissa tai ikkunalla. Anna kannun tai karahvin tuoda lisää tunnelmaa kattaukseesi, tai miksi et poimisi kukkia ja käyttäisi kannua tai karahvia maljakkona?
Kannut ovat tyylikkäitä esimerkiksi veden tarjoiluun illallis- ja päivällispöydässä. Jos haluat vetesi todella kylmänä, voit laittaa kannullisen vettä jääkaappiin. Vesikannu on helppo nostaa pöytään, kun on tarjoilun aika. Valitse mielellään korkilla varustettu kannu, jotta vesi ei kerää muita makuja jääkapista. Mehukannu tai kannellinen kannu sopii erinomaisesti iltapäiväkahville tai kesäiselle lounaalle parvekkeella tai puutarhassa.
Myös viinin ystävät voivat käyttää kannuja ja karahveja erittäin tärkeään tehtävään. Voit nimittäin dekantoida eli ilmata viiniä. Kaadat viinin viinikannuun tai karahviin tuodaksesi esille kaikki viinin ihanat maut ja aromit. Viihdyttävä ohjelmanumero illalliskutsuilla ja juhlissa.

Muotoilu ja materiaalit

Kannut on valmistettu eri materiaaleista. Niitä on valmistettu lasista, mutta myös posliinista, kivitavarasta, muovista ja emalista. Se, minkä kannun valitset, on makuasia. Ehkä haluat kannun tai karahvin, joka sopii muihin astioihin tai haluat sellaisen, joka erottuu joukosta ja tulee mukavaksi sisustusyksityiskohdaksi kotiisi.
Useimmissa kannuissa on käytännöllinen kahva. Moni karahvi on muodoltaan suorempi ja kapeampi ja niistä on helppo tarjoilla. Cerveralla on myös isompia niin sanottuja hana- ja mehusäiliöitä. Täydellinen, kun haluat tarjoilla maukasta limonadia, mehua tai boolia juhlissa, illanvietoissa ja kutsuilla! Täytä säiliö haluamallasi juomalla ja sekoita mielellään mukaan myös jää- ja hedelmäpaloja. Viileää ja piristävää väriä juomaasi. Laita säiliö tyylikkäästi esille ja näin vieraasi voivat hakea lisää juomaa silloin kun haluavat. Suosittelemme myös monia hienoja maito- ja kermakannujamme kahvipöytään ja kesäiselle aamupalalle auringon paisteeseen.