/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kannut & Karahvit

Meillä on laaja valikoima tyylikkäitä ja käytännöllisiä kannuja ja karahveja. Eri materiaaleja ja värejä. Hieno kannu tai karahvi tuo hieman luksusta kattaukseen ja pientä lisää sisustukseen. Etsi ja löydä meiltä uusi kannu, karahvi, teekannu tai öljy- ja viinietikkakarahvi juuri sinulle.
Kannut & Karahvit
Kannut & Karahvit
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
480 tuotteita
Näyttää 40 / 480 tuotetta
Cerveralla on laaja valikoima hienoja ja käytännöllisiä kannuja ja karahveja eri tuotemerkeiltä. Kutsu ystävät illalliselle ja kata illallispöytä tyylikkäällä vesikannulla ja viinikarahvilla tai tarjoile lapsille mehua lasi- tai muovikannusta kuumana kesäpäivänä.

Arkeen ja juhlaan

Kannut ja karahvit ovat mukava tapa tarjoilla erilaisia ​​juomia. Hienot ja näyttävät kannut ja karahvit ovat myös mukava sisustusyksityiskohta lähes missä vaan. Pöydällä, hyllyllä, lasikaapissa tai ikkunalla. Anna kannun tai karahvin tuoda lisää tunnelmaa kattaukseesi, tai miksi et poimisi kukkia ja käyttäisi kannua tai karahvia maljakkona?
Kannut ovat tyylikkäitä esimerkiksi veden tarjoiluun illallis- ja päivällispöydässä. Jos haluat vetesi todella kylmänä, voit laittaa kannullisen vettä jääkaappiin. Vesikannu on helppo nostaa pöytään, kun on tarjoilun aika. Valitse mielellään korkilla varustettu kannu, jotta vesi ei kerää muita makuja jääkapista. Mehukannu tai kannellinen kannu sopii erinomaisesti iltapäiväkahville tai kesäiselle lounaalle parvekkeella tai puutarhassa.
Myös viinin ystävät voivat käyttää kannuja ja karahveja erittäin tärkeään tehtävään. Voit nimittäin dekantoida eli ilmata viiniä. Kaadat viinin viinikannuun tai karahviin tuodaksesi esille kaikki viinin ihanat maut ja aromit. Viihdyttävä ohjelmanumero illalliskutsuilla ja juhlissa.

Muotoilu ja materiaalit

Kannut on valmistettu eri materiaaleista. Niitä on valmistettu lasista, mutta myös posliinista, kivitavarasta, muovista ja emalista. Se, minkä kannun valitset, on makuasia. Ehkä haluat kannun tai karahvin, joka sopii muihin astioihin tai haluat sellaisen, joka erottuu joukosta ja tulee mukavaksi sisustusyksityiskohdaksi kotiisi.
Useimmissa kannuissa on käytännöllinen kahva. Moni karahvi on muodoltaan suorempi ja kapeampi ja niistä on helppo tarjoilla. Cerveralla on myös isompia niin sanottuja hana- ja mehusäiliöitä. Täydellinen, kun haluat tarjoilla maukasta limonadia, mehua tai boolia juhlissa, illanvietoissa ja kutsuilla! Täytä säiliö haluamallasi juomalla ja sekoita mielellään mukaan myös jää- ja hedelmäpaloja. Viileää ja piristävää väriä juomaasi. Laita säiliö tyylikkäästi esille ja näin vieraasi voivat hakea lisää juomaa silloin kun haluavat. Suosittelemme myös monia hienoja maito- ja kermakannujamme kahvipöytään ja kesäiselle aamupalalle auringon paisteeseen.

Kuuluisia tuotemerkkejä ja suosittuja kuvioita

Haluamme tehdä uuden kannun ja karahvin löytämisen mahdollisimman helpoksi. Me tarjoamme kannuja ja karahveja useilta tunnetuilta ja suosituilta tuotemerkeiltä. Täältä löydät tyylikkäät ja modernit kannut valmistajilta; Eva Solo, Iittala ja Klimchi, ​​Leikkisämpiä ja värikkäämpiä kannuja ja karahveja tarjoaa Arabia sekä klassisia ja elegantteja esimerkiksi Kosta Boda, Orrefors, Royal Copenhagen ja Rörstrand.