/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Termokset

Termos on hyvä ystävä, kun haluat pitää juoman lämpimänä tai kylmänä. Ehkä haluat myös ottaa keiton mukaan retkelle. Erimuotoiset ja eriväriset termokset moneen eri käyttöön. Hanki ihana termos myös perheen pienimmille. Juo lämmintä kaakota Muumin tai Viirun ja Pesosen kanssa.
Termokset
Termokset
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Färg
Pris
603 tuotteita
Näyttää 40 / 603 tuotetta

Termokset

Termokset ovat käytännöllisiä ja ne voi ottaa mukaan esimerkiksi retkelle, puistoon, töihin, työpaikalle. Millainen termos kannattaa valita? Kaikki pitävät erilaisista termoksista, mutta tässä on muuta vinkki:
Aamukahvia varten posliininen termosmuki, kannellinen termosmuki mukaan töihin tai luennolle.
Juhliin tai ison porukan kahvihetkeen kookkaampi pumpputermos.
Ruokatermos sopii erinomaisesti ulkoiluun sekä töihin tai retkelle mukaan otettavien ruokien säilytykseen.
Termospullo on erityisesti kehitetty pitämään sisältö viileänä.
Valikoimastamme löytyy myös monia lasten termospulloja, hauskoilla ja leikkisillä aiheilla. Vauvan termospullot ovat yleensä hieman pienempiä. Design Letters -tuotemerkiltä löydät mukin, jossa on teksti. Näin jokaisella perheenjäsenellä tai kaveriporukalla on omat henkilökohtaiset mukit.

Termoskannut

Termoskannu voi olla iso tai pieni ja siihen mahtuu yleensä enemmän kuin termosmuki. Voit käyttää termoskannua, kuten kahvitermosta tai teetermosta. Termoskannut ovat usein tyylikkäitä laittaa esille pöydälle, ja niitä on saatavana eri malleina. Meiltä löytyy myös pumpputermokset, joista on kätevää pumpata kahvia. Pumpputermos on usein hieman isompi, eikä termosta tarvitse nostaa kaataaksesi siitä kahvia. Se on täydellinen isoihin juhliin tai konttorille.

Ruokatermokset

Ruokatermos sopii mainiosti mukaan matkalle, retkelle tai töihin. Ruokatermoksella säilyy ruoka yleensä lämpimänä jopa kuusi tuntia ja viileässä jopa kaksitoista tuntia. Ruokatermos on yhtä käytännöllinen sekä kuuman ruoan että viileän jogurtin kanssa. Ruokatermoksessa on yleensä isompi aukko ja näin voit syödä suoraan termoksesta.

Kuinka termokset toimivat?

Termokset on suunniteltu niin, että niiden sisältö säilyttää lämpönsä tai ne pysyvät viileinä mahdollisimman pitkään. Tämä on mahdollista termoksen tuplaseinien ansiosta. Kahden seinän välissä on tyhjiö ja tämän alipaineen ansiosta lämpöä tai kylmää ei johdeta ulos.
Termokset olivat alun perin lasia ja usein ne rikkoutuivat helposti. Ruostumattoman teräksen käyttö yleistyi 1980-luvun aikana. Materiaali on kestävämpää ja termospullon rikkoutumisen riski iskun seurauksena on hyvin pieni. Ensimmäisten termosten kannet koostuivat korkista, mutta nykyään muovi ja kumitiivisteet ovat yleisimpiä. Yleensä koko korkkia tai kantta ei tarvitse nostaa pois, jos haluat nauttia termoksessa olevaa ruokaa tai juomaa. Näin kylmä tai lämpö säilyvät pidempään.

Posliiniset termosmukit

Royal Copenhagen -tuotemerkillä on posliinimukeja, joita voit käyttää teemukeina tai kahvikuppeina. Nämä kupit on suunniteltu pitämään juomasi lämpimänä pidempään.

Stelton To Go Click -termokset

Monissa Stelton termoksissa on To Go Click -toiminto. Tämä tarkoittaa, että voit juoda mukista aivan kuin tavallisesta kupista.