/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pullonavaajat

Meiltä löydät käytännöllisiä pullonavaajia, joilla saat avattua oluet, virvoitusjuomat ja viinit tyylikkäästi. Valikoimassamme on tyylikkäitä, leikkisiä ja ilahduttavia vaihtoehtoja, jotka avaamisen lisäksi sopivat näyttäväksi koristeeksi esimerkiksi keittiön tai minibaariin sisustukseen.
Pullonavaajat
Pullonavaajat
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
99 tuotteita
Näyttää 40 / 99 tuotetta
Scottish Made pullonavaaja tammi ruuostumaton teräs drinkit jääpalat viskilasit

Pullonavaajat ja korkkiruuvit

Laadukkaat pullonavaajat ja korkkiruuvit ovat välttämättömät onnistuneisiin viinihetkiin ja illanistujaisiin. Meidän valikoimasta löydät pullonavaajia useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Alessi, Bar Craft, Coravin, Culinary Concept, Dorre, Georg Jensen, Joseph Joseph, Klong, Le Creuset, Peugeot, Sabre, Scottish Made, Skultuna, Table Top Stories, Vacu Vin ja VMF.

Olutpullon- ja viinipullonavaaja

Meiltä löytyy laaja valikoima monipuolisia pullonavaajia, joilla saat auki niin viinipullot kuin perinteiset kruunukorkitkin. Useimpien korkkiruuvien varresta löytyy kruunukorkin avaaja.

Viinipullonavaaja kapselileikkurilla

Kapselileikkurin avulla poistat viinipullon sinetin turvallisesti ja tarjoilet viinit tyylillä. Leikkurilla saat leikattua korkkia suojaavan metallikuoren siististi, jolloin myös viinipullo näyttää paljon tyylikkäämmältä avattuna.
Jos löydät juuri sinulle sopivan viinipullonavaajan ilman kapselileikkuria, voidaan leikkuri ostaa erikseen.
Korkkiruuvi tarjoilijan korkkiruuvit ruostumaton teräs puu viinipullon avaaja

Sähköinen viinipullonavaaja

Luultavasti jokainen meistä on joskus kokenut sen, että korkkiruuvi jää kiinni korkkiin ja korkki katkeaa tai murtuu pullon sisälle. Sähköinen viinipullonavaaja ratkaisee nämä ongelmat. Sillä avaat viinipullon korkit vaivattomasti vain muutamassa sekunnissa.

Elefantti Georg Jensen

Elefantti on tyylipuhdas pullonavaaja Georg Jensen :iltä, josta on tullut suomalaiskotien kiistaton klassikko ja kansainvälinen suosikkituote. Se on loistava niin lahjaksi kuin omaksi iloksi.
Georg Jensen pullonavaaja elefantti teräs
Skultuna pullonavaaja Cervera kulta naama

Muotoilu

Monet pullonavaajat ovat yhtä tyylikkäitä kuin käytännöllisiä. Muotoilultaan veikeä pullonavaaja tuo hauskan tuulahduksen kattaukseen. Se on myös loistava väline aukaisemaan paitsi korkkeja myös keskusteluja illanistujaisissa.

Materiaali

Meiltä löydät pullonavaajat ja korkkiruuvit kaikissa mahdollisissa materiaaleissa. Etsitpä sitten alumiinista, kromista, metallista, messingistä, muovista, puusta tai ruostumattomasta teräksestä valmistettua pullonavaajaa, löydät sen taatusti meidän laajasta valikoimasta.

Ylellinen viinipullonavaaja

Coravin on nostanut viinipullonavaajat uudelle tasolle. Coravinin viinipullonavaajalla voit nauttia lasillinen valkoista, punaista ja jälkiruokaviiniä kerrallaan, korkkia aukaisematta. Kätevä ja ainutlaatuinen järjestelmä pitää viinin tuoreena pitkään, viini maistuu tuoreelta jopa vuosien jälkeen. Tarjoa kullekin vieraalle omaa viiniä heittämättä pisaraakaan hukkaan!

Samppanjasapeli

Tee samppanjapullon avaamisesta entistä ylellisempää katkaisten pullon kaula sapelilla!
Coravin pullonavaaja viinipullot tapas viinilasit ravintola